|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
arzuayten
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arzuayten
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: alerjiGönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 18:31 |
|
hocam iyi aksamlar. 3,5 yasinda oglum dun yavas yavas once suratinda daha sonra dirseklerinde ve dizlerinde olmak uzere kizarikliklar ve kabartilar basladi. 1 saat gibi bir surede normale dondu. bugun oglen yine ayni sekilde yuzunde ellerinde dizinde ve dirseklerinde basladi. iyice artinca doktora goturduk prednol igne dediler. bende yaptirmadan eve dondum. avil surup verdi. simdi onu vereyimmi. hersey normale dondu suan. ama ben igne yaptirmak istemeyince, doktr yakin takip edin anaflaksi (yanlis yazmis olabilirim) gelisebilir dedi. suan cok tedirginim. ne onerirsiniz. prednol gerekliyse geri gidip yaptiralim. daha once alerj takibinde cok cok az duzeyde bugday alerjisi ve yumurta aki alerjisi var demislerdi. bununla ilgilimidir. lahmacun yemisti firinda piserken un tozu falan rahatsiz etmis olabilormi(lahmacun haftada iki kez yedigi bir yiyecektir)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 22:22 |
|
" doktr yakin takip edin anaflaksi (yanlis yazmis olabilirim) gelisebilir dedi "
Doktorun bu kadar cahilini cokmu aradiniz??? Iyiki igneyi yaptirmadiniz... Bunlarda ciddi bir egitim eksikligi var.. Bu doktorlarin, yeni bastan Tip okumalari gerekir. 3.5 yasinda; Anaflaksi ha!!! Bakalim, daha neler gorecegiz. SAKIN, o sahtekar Allerji doktorlarina ve hele yaptiklari o sacmasapan teslere asla itibar etmeyin.. Onlarin tamami para tuzagidir.. Sakin, Avil bile vermeyin, artarsa verirsiniz.. Esasinda, gerektiginde, (Avil'in modasi gecti) Zyrtec gunde 1 olcek vermeniz yeterlidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2015 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|