|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysebilgi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 12:14 |
Hocam merhaba. 4 yaşındaki yeğenimin seyriyle ilgili danışmak istiyorum. Öncelikle bu sene anaokuluna başladı. Oldukça zor yemek yiyen zayıf bir kız. Annesi mutlaka doğru besinleri almasını sağlıyor ama az ama çok.
Doğal olarak kreş süreciyle hastalık hallerimizde başladı. Geçmeyen nezle ve grip hallerini evde doğal yöntemlerle atlatıyoruz. 2 ay önce kulak ağrısıyla doktorumuz iltihap başlangıcı dedi ve agumentin es kullandık. Hemen akabinde boğazda sıkıntı olunca enfeksiyon başlangıcı dendi ve adını hatırlamadığım bir antibiyotik kullandı. Gözünde konjektivit oluştu. Fucit halmic ve netira kullandık. Bunlara paralel olarak geçmişten beri var olan bir durumu var. Vücut sıcaklığı arttıgı zaman derisinde (yüz, göğüs..vs) bir anda beliren kırmızı noktalar oluşuyor 5- 10 dk içinde geçiyor. Bu çoğu zaman olan bir hadise. Son durumumuzda geçmeyen bir hırıltı ve ara ara olan bir öksürük hali mevcut. doktoru mutlaka takip edelim yerleşmesin yorumunda bulundu. Siz ne önerirsiniz uygulanan tedavilerde bir eksik yada fazla varmı? Sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once bu konu ile ilgili yazdiklarimi bir okuyun. Yoksa, bir defa cevap yazmaya baslarsam, her seferinde oldugu gibi devamli sualler gelecek. Ayni konulari defalarca, anlattim.. .
|
|
![]() |
|
aysebilgi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Hocam çok sıkı takip ediyorum sizi ve inanın hepsini sonuna kadar okudum. anladığım şu, kulakta grip sonrası oluşan ağrı illadinle çözülmeli, antibiyok baskılar ve hadiseler uzar. Enfeksiyon başlangıcı sadece ve sadece kan tahliliyle anlaşılır önlem olarak antibiyotik diye birşey yoktur. Aynı şey boğaz içinde geçerli. Hırıltıda bu yanlışlar sonrasında oluşuyor zaten. Benim sormak istediğim olan olmuş bu çocuk o ilaçları içmiş. Şu andaki hırıltı ve öksürük için ne yapabiliriz yerleşme denen şey bizim durumda söz konusu olurmu? Doktora ne noktada dur demeliyiz?
Birde sıcaklıkla olusan 5 dk lık benekler birşeye işaret edermi? Ben sorumu yanlış sordum galiba kusura bakmayın lütfen. Sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Butun ilaclari kesin, sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin...
Sadece ilaclari kesmeniz bile, 12 saatte atildiklarinda, nisbi bir iyilesme fark edersiniz. O beneklerin bir anlami yoktur, daha ziyade, acik tenlilerde olur. Asiri sicakta, esmerlerde de olur. Ona da artik; "pisirmeye tesebbus" diyoruz.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Çok teşekkürlerrr hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|