|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
c.agirbas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı c.agirbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 09:44 |
kızım 7 yaşında(kilo=29 boy=125)15 gündür halsizlik,eklem ağrısı,öksürüğü var.5 gün kadar ateşi 37 derece civarındaydı.doktor kulağı,ciğerleri temiz,ağız kokusu var ,yoğun geniz akıntısı var ve yeşile dönüşmüş diye agumentin ve calpol verdi.ateş düşürücü kullanmadım, agumentini 2 gün kulandım ve kestim.şimdi sadece balgamlı gibi öksürüğü var ve gece yattığında öksürük daha yoğun.bal-limon ve 2 gün illiadin sprey kullandım.başka bişey yapmama gerek var mı?geniz akıntısı, ağzı açık uyuma ve sabah ağız kokusu çok sık oluyor. yapabileceğim ne var? birde boy-kilo gelişimi nasıl?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gelisimini; ilk sayfadaki yeni konulan; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin. Epey fazlalari var.
2- Yesil akinti; Gribin sonuna geldigiunizi gosterir, Antibiyotiklik oldugunu DEGIL... 3- Sadece; Serum fiz, yeterli olmazsa, Iliadin DAMLA ve ColdMix kullanin. |
|
![]() |
|
c.agirbas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı c.agirbas
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginize teşekkürler doktor bey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|