|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aslıbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bir garip hastalık !??(öksürük)Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 01:20 |
|
hocam merhabalar , ben iki hafta önce vucutta kırgınlık bogaz ve kulak agrısı şikayeti ile doktora gıttım faranjıt teshısı koydu antıbıyotık yazdı bu sırada kızımdada huysuzluk ve hafıf ates basladı ballı limon coldmıx ıle gunlerımızı gecırdık ama son 3 gundur kuru bır oksuruk basladı ballı limona devam ettım hıcbısey kullanmadım aklıma takılan su hocam 2 haftadır ates bı dusuyo bır cıkıyo bugun 39 oldu hafıf burun akıntısı basladı serum fızyolojık yapıyorum ama bu aksam onun yuzunden aglarken öksuruk krızıne gırıp kustu , su an inleyerek uyuyo eşim ilaç vermediğim için söylenmeye başladı , ates neden böyle bır ınıp cıkıyor ve normalde 1 haftada gecerdı bu bıraz uzun surdu sankı hocam acaba ne yapmalıyız ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 03:34 |
|
Uyuyan cocuk, UYANDIRILIP, ILAC VERILMEZ....
Viral/Bakteri ayirimini yapin, bilmiyorsaniz, eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
aslıbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 21:08 |
|
hocam dün gece cok kötü gectiği için ve sureklı kulaklarını tutup acıyo dedıgı için doktora gıttık , kulakların kıpkırmızı oldugunu soyledı bogazda şişmiş dedi ayrıca kızım bu sabah sarı yeşil balgam kusmuştu hocam doktor mecburen antıbıyotık yazıcam dedı ciğerlere ilerlememiş dedi bize augmentin ibufrofen cold yazdı ayrıca kaka sorunumuz olmustu , kulak enfeksıyonu ishal yapabılır dedı o nedenle bakso verdi , hocam sızce bu tedavı dogrumu sız onay verırsenız başlıcam , kulak için illiadin verırmısınız dedım illiadını kulak enfekdıyonlarında kullanmayız dedi burun akıntısını kurutmak istıyorum dedi bunlara takıldım hocam ?! sız ne dersınız ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 18:52 |
|
Eski mailleri okuyun. Iliadin kullanin...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|