|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
meravey ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2015 Saat 15:35 |
Doktor Bey merhabalar.. arjantinde yasiyorum ve bebegim bugun 53 gunluk ve erkek.. 3 gundur bebegim gunde bir kez fiskirtarak cok fazla bir sekilde kusuyor. atesi yok ve bendede bi rahatsizlik yok suanda.. bunun oncesinde boyle kusmalari olmadi hic. ayrica uykuda gece de dahil olmak uzere ve uyaniklik halinde surekli olarak agzina kusmuk geliyor ve yutuyor bazende cok az cikariyor. gozlemlerimde acaba karni tok iken yada gazi varken mi oluyor diye bakiyorum ama hem karni ac hem de gazi alinmis oldugu zamanlardada dahil ayni sey oluyor. kusuyor yutkunuyor. endiselenecek bir durum var mi yoksa normal midir? ayrica kaka yapmada bi problemimiz yok.. cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim..iyi calismalar..
bebegim 3950 gr 50 cm olarak dogdu.. suan da kilosu 6- 6.5 arasi Düzenleyen meravey - 23 Nis 2015 Saat 17:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baya, asiri kilosu var. 3950gram dogdugunu goz onune alsak bile; 53 gunde, 2-2.5kg arasi kilo almasi, ASIRI BESLENDIGINI gosterir..
Kusmalari, bu asiri beslenmesine bagli, Beslenme aralarini acin... Hastalik kusmalari olsa idi, kilo alamazdi.. |
|
![]() |
|
meravey ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey bebegim sadece anne sutuyle ve 2.5 - 3 saatlik hatta bazen 4 saati bulan aralarla emiyor.
kusmalarindan ziyade beni endiselendiren gazini cikardigim halde surekli bir ogurceme halinde olup kusmugun agzina gelip tekrar yutmasi.. bu durum uyurkende oluyor uyanikkende.. bogazini temizliyormus gibi sesler de cikariyor.. emzik kullanmiyor.. bunun sebebide mi fazla beslenmesidir acaba?? cok tesekkur ederim cevaplariniz icin simdiden..
Düzenleyen meravey - 23 Nis 2015 Saat 21:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlara ilaveten, "GAZ" problemide varsa, gazini yeterli bir sekilde cikaramiyorsaniz, Bebekte: asiri; hickirik ve yellenme gorulur..
Gaz cikarma ile ilgili yazilari okuyun ve ilgili Video'yu izleyin. Dedigim gibi; suphelendiginiz hastaliklardan teki bile olsa, kilo almasi bu kadar olamazdi... Birakin fazla kiloyu, normal kiloyu bile tutturamazdi. |
|
![]() |
|
Doktor Bey tekrardan yaziyorum ama dediginiz sekilde vidyoyu izledikten sonra gazini daha rahat cikariyoruz. cok tesekkur ederiz. fakat bebegim emiyor emdikten sonra gazi cikiyor. uyuduktan 2 saat sonra falan once bogazini temizleme hareketleriyle sesler cikarmaya basliyor ve ardindan tanzikli bir sekilde kusuyor. kusmalari peynirli sekilde degil gayet sulu bir sekilde oluyor. ve eger kusmaya devam ederse yesil olarak geliyor kusmugu. ardindanda acayip bir hal aliyor sersemlesiyor ve cok dermansiz kaliyor. gozler yarim sekilde acik oylece bakakaliyor. bu arada beslenme aralarini actim. 3 bucuk 4 saatte bir emziriyorum. bu arada bu kusmalari yeni basladi oncesinde boyle bir problemimiz yoktu. hickirigi cok nadiren oluyor alttan gaz cikarmasida kaka yapacagi zamanlar oluyor.
kullandigi vitamin ismi Tri-Vi-Sol icinde a d ve c vitamini var. burdaki doktorlara guvenip guvenmeyecegimden de emin degilim. rutin kontrole gittigimizde bu konuyu acmali miyim doktoruna? nasil bir yol izlemem gerekli bilmiyorum
Düzenleyen meravey - 25 Nis 2015 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vitamin den olmuyor...
Kusmugunu inceleyin; - Taze sut seklinde olan: O ogunde cok yedigini gosterir. - Kesik sut seklinde kusarsa; Beslenme aralarini dahada acmaniz gerekiyor demektir. "Konuyu doktora acmak?" Bilemem, bu konular Tip fakultelerinde anlatilmaz.. Ancak merakli olan, ve Fizyopatolojiyi iyi bilen doktor bulabilirseniz, benim anlattiklarimi anlatir. Yoksa, "duz doktor" bir fayda saglamadigi gibi, sizi korkutup, kafanizi karistirir, Endoskopi'ye kadar gidersiniz. |
|
![]() |
|
Doktor bey son olarak kusmugun yesile donmesi ve halsizlesmesi normal mi? besin aralarini acmaktan baska yapabilecegim bisey varmi? birde bingildaginda bugun hafif icine cokme var bu normal midir? ilk cocugum ve burda kimsem yok oyuzden endiseleniyorum.. sabriniz ve cevaplariniz icin tekrardan cok cok tesekkur ederim..
Düzenleyen meravey - 26 Nis 2015 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kusmugun "yesile" donmesi, midesinin bosaldigini ve artik safra cikardigini gosterir... Bu arada, kaka cikarmasi ve yellenmesi varsa, onemli degildir.
Bol su teklif edin, bingildak cocuk dik durdugunda; ZATEN biraz cokuk olur.. Kusmalardan oturu; SU BILE iciremiyorsaniz, o zaman su kaybi olur ve SERUM GEREKEBILIR... Cevap icin sabirli olun, ben Arizona'dayim aramizda 10 saat fark var. Ben daha yeni kalktim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|