Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulakta ses (su kaçırma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulakta ses (su kaçırma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulakta ses (su kaçırma)
    Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 13:39
Hocam merhaba 22.05.2014 doğumlu... 2 gün önce kızımı yıkarken kulağına su kaçırdık sanırım,sanırım diyorum çünkü babasıyla ileri geri sallanarak oyun oynuyorlardı bende o arada yıkamaya calıstıgım icin  sağ omuzuna doğru suyu döktüm o da sağ kulagına dogru geldi :( neyse bisey olmamıstır dedim fakat dün aksam kızımı emzirirken sağ kulak üstteyken yutkunma sırasında vıck vıck diye ses geliyor eminim kulağından geliyor,bugün tekrar emzirme sırasında aynı ses gelince size yazmak istedim. Sol kulaktan öyle bi ses gelmiyor.bu da su kaçırdığım ihtimalini doğruluyor :( biliyorum kulak kendisi suyu akıtır,ama kızımda kulagını çekistirip duruyor.makalenizi de okudum isteyerek su dökseniz bile kaçmaz demissiniz ama ses geliyor, içim rahat etmedi size sormadan...

Düzenleyen mrvsmt - 27 Nis 2015 Saat 13:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 20:09
Olabilir, bir zarar vermez. Bi tulbent veya pamugu, elinizle "fitil" gibi yapin ve ince ucunu, kulagin icine sokun, o suyu veya kiri geri emer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.