|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hiroşum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2015 Saat 13:38 |
Hocam merhabalar sizi kuzenim sayesinde tanidim.sizin gibi bir hocanin varligi beni mutlu etti.Bazi seyler için çok geç kaldim.keske daha erken tanisaydim.oğlum 3 yaş 9aylik bir hafta önce öksürük başladi daha sonra iki gün 38i gecmeyen atesi oldu.iki gözünden de yesil akti.halsiz ve iştahsizdi.dün dr götürdüm boğaz enfeksiyonu diye antibiyotik verdi.önceden olsa kullanirdim ama sizim maillerinizi okuduktan sonra veremedim.kan tahlili istedim WRC 19.43 cikti genel durumumuz iyi gözü de geçti dilde pas ta yok kullanmalimiyim antibiyotiği. Cevap verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC'de bir "yamukluk" yapmadilar ise, antibiyotik kullanin..
Bu isin saglamasi: Agizina bakin; agizda cok pis bir koku varsa, dil ustunde kalin bir pas tabaksi da varsa, antibiyotik baslanir.Yoksa, WBC'de bir yamukluk var demektir, Antibiyotik vermeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|