|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Arelinko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 22:36 |
Hcam 19 aylık oğlum, bugün gayet iyiydi 7 ye kadar bi anda fışkırır tarzda kustu. Sonrasında yarım saat trenbir öğüröeyle çok az , sadece su gibi çıkarıyor. 9 a doğru uyudu ama 20 dakkada bir öğürüyor çok az su ya da hiç bişey çıkarmadan uyuyor. Önceki mailleri sürekli okuyorum. Sırada ishal var sanırım.akşam yemeğini yiyemedi, bi anda koşan oynayan çocuk farklı bi hale büründü. Su teklif edip istedikçe veriorum uyurken ama sanki boş mideye su vedikçe daha da sık öğürmeye başladı. Ne kadar sürer bu durum. Kusma periodu daha da sıklaşacak mı? Ve iştahsız olacak bişey yemek istemeyecek gibi hissediorum. Sürekli su mu vereceğiz, birsz hıysuzlanınca hiç bişey yemior malesef. Doktora götürmüyorum inatla hata yapmıormdur umarım. Teşekkürler
|
|
Rahat bırakın büyüsün
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece bol su icsin, cani isterse, istedigini yesin, sakin zorlamayin. Hele bir sabah olsun!!
|
|
![]() |
|
Arelinko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr a götürmüyorum ısrarla deşip duracaklar gibi gelior, ciddi bişey olma ihtimali korkutuyor beni hocam. İlk mesajımdan beri iki kere kalktı azar azar tükürüklü bişiler çıkardı.. Korkmaya başladık
|
|
Rahat bırakın büyüsün
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugun nasil??
|
|
![]() |
|
Hocam iştahsız. İshal de başladı 5 kere filan yaptı sabahtan bu dsate. Az bi kahvaltı yaptı, çok az öğlen en sevdiği yemek makarnadan yiyebildi, istedikçe su veriyoruz gena değil su içmesi.şimdi akşam yemeği yoğurtlu yayla çorbası yefi daha kasenin yarısında biraz çıkardı. Ara ara ateşi çıkıyor, hiç müdahale etmiyoruz. Çok halsiz, baya kokulu ishali de. Bakalım , zafer doktora götürmeden kazanmaya çalışan bizlerin olur inşallah.
Hocam bi de evzanelerde tuz şeker karışımı bi toz satılıormuş çocuklara yönelik, ishallerde kaybı yerine koymak için, tabi yine almadım evde de var sonçta ama ekstra bişeyi var mı o karışımın. |
|
Rahat bırakın büyüsün
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar kustu ve baya baya ne yediyse çıkardı. 8:30 da süt istedi 150 ml.süt içirdim 2 saat geçti Ne yediyse içtiyse çıkardı. Direnişe devam ediyoruz. Düne göre daha az kusuyor sayı olarak , ne kadar sürer ortalam bu virüsü atması ya da yok etmesi hocam?Bir de kustuktan sınra hemen su veriyoz içerse genelde , daha da bulandırır mı midesini ?
Düzenleyen Arelinko - 08 May 2015 Saat 22:31 |
|
Rahat bırakın büyüsün
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|