Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yemeden kusuyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYemeden kusuyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Arelinko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arelinko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yemeden kusuyor
    Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 22:36
Hcam 19 aylık oğlum, bugün gayet iyiydi 7 ye kadar bi anda fışkırır tarzda kustu. Sonrasında yarım saat trenbir öğüröeyle çok az , sadece su gibi çıkarıyor. 9 a doğru uyudu ama 20 dakkada bir öğürüyor çok az su ya da hiç bişey çıkarmadan uyuyor. Önceki mailleri sürekli okuyorum. Sırada ishal var sanırım.akşam yemeğini yiyemedi, bi anda koşan oynayan çocuk farklı bi hale büründü. Su teklif edip istedikçe veriorum uyurken ama sanki boş mideye su vedikçe daha da sık öğürmeye başladı. Ne kadar sürer bu durum. Kusma periodu daha da sıklaşacak mı? Ve iştahsız olacak bişey yemek istemeyecek gibi hissediorum. Sürekli su mu vereceğiz, birsz hıysuzlanınca hiç bişey yemior malesef. Doktora götürmüyorum inatla hata yapmıormdur umarım. Teşekkürler
Rahat bırakın büyüsün
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 23:02
Sadece bol su icsin, cani isterse, istedigini yesin, sakin zorlamayin. Hele bir sabah olsun!!
Yukarı Dön
Arelinko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arelinko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2015 Saat 23:50
Dr a götürmüyorum ısrarla deşip duracaklar gibi gelior, ciddi bişey olma ihtimali korkutuyor beni hocam. İlk mesajımdan beri iki kere kalktı azar azar tükürüklü bişiler çıkardı.. Korkmaya başladık
Rahat bırakın büyüsün
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2015 Saat 18:47
Bugun nasil??
Yukarı Dön
Arelinko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arelinko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2015 Saat 19:11
Hocam iştahsız. İshal de başladı 5 kere filan yaptı sabahtan bu dsate. Az bi kahvaltı yaptı, çok az öğlen en sevdiği yemek makarnadan yiyebildi, istedikçe su veriyoruz gena değil su içmesi.şimdi akşam yemeği yoğurtlu yayla çorbası yefi daha kasenin yarısında biraz çıkardı. Ara ara ateşi çıkıyor, hiç müdahale etmiyoruz. Çok halsiz, baya kokulu ishali de. Bakalım , zafer doktora götürmeden kazanmaya çalışan bizlerin olur inşallah.

Hocam bi de evzanelerde tuz şeker karışımı bi toz satılıormuş çocuklara yönelik, ishallerde kaybı yerine koymak için, tabi yine almadım evde de var sonçta ama ekstra bişeyi var mı o karışımın.
Rahat bırakın büyüsün
Yukarı Dön
Arelinko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Arelinko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2015 Saat 22:29
Hocam tekrar kustu ve baya baya ne yediyse çıkardı. 8:30 da süt istedi 150 ml.süt içirdim 2 saat geçti Ne yediyse içtiyse çıkardı. Direnişe devam ediyoruz. Düne göre daha az kusuyor sayı olarak , ne kadar sürer ortalam bu virüsü atması ya da yok etmesi hocam?Bir de kustuktan sınra hemen su veriyoz içerse genelde , daha da bulandırır mı midesini ?

Düzenleyen Arelinko - 08 May 2015 Saat 22:31
Rahat bırakın büyüsün
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.