|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ZEYNO2203 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZEYNO2203
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2015 Saat 10:10 |
SAYIN HOCAM KOLAY GELSİN ;
GEÇEN HAFTA 3 GÜNLÜK TATİLDE KIZIMLA ANTALYA / İSTANBUL OLMAK ÜZERE Bİ HAVA DEĞİŞİMİ YAPTIK DÖNDÜĞÜMÜZDE KIZIMIN SESİ KISILMAYA BAŞLADI ŞİMDİ İSE SESİ BOĞUK BOĞUK GENİZ AKINTI YOĞUN GECELERİ HORLUYOR BURNU SÜREKLİ DOLU BURUN SPREYİ İLE TEMİZLEDİĞİMDE ŞEFAF - SARI İFRAZAT ÇIKIYOR BU SABAH UYANDIĞINDA DA BAŞIM AĞRIYOR ANNE DEDİ SONRADA DOKTORA GİDECEKMİYİZ DİYE SORDU AZICIK AĞRIYOR AMA FELAN DEDİ ACABA SİNÜZİT OLABİLİR Mİ BURUN SPREYİ KULLANIM ESNASINDA BURNUN ACIDIĞINI SÖLÜYOR KURU BİR ÖKSÜĞÜ ARA ARA ATAKLAR HALİNDE OLUYOR HİÇ BİR İLAÇ KULLANMIYORUM KAYINVALİDEMİN KENDİ TOPLAYIP PİŞİRDİĞİ KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ VERİYORUM HER SABAH ŞİMDİLİK YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM KIZIM MART / 2009 DOĞUMLU 30 KG 110 CM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir pekmez turunu; HICBIR zaman kullanmayin... Hele tek basina ASLA... Tahan veya diger gidalara karismis sekli olabilir. Normal sekerden HICBIR ustunlugu YOKTUR!!...
Kiziniza Grip bulasmis, sadece; Serum Fiz, limonlu bal ve ColdMix kullanin... |
|
![]() |
|
ZEYNO2203 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ZEYNO2203
hocam merhaba ;
sölediğiniz gibi serum fiz. ile burnunu açıyorum ancak dün akşam temizlediğimde genzinide temizleme ihtiyacı duydu kızım ve sarı , tükrükle karışık balgam çıkardı ancak içinde azda olsa bi miktar taze kan gördüm sabahta boğazını temizlediğinde balgamı yine sarı ve içinde kahverengi kalıntı vardı bu durum normal mi ? doktora başvurmalımıyız söz konusu kan olunca ben çok panikliyorum yardımızınızı rica ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun. Hep ayni sualler soruluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|