|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpalp ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2015 Saat 23:09 |
Hocam selamlar. 5.5 aylik oglum kendi kendine asla uyuyamiyor. Ya salliyoruz ki buda artik cok uzun suruyo ya da arabayla gezdiriyoruz .isler cigrindan cikinca aglamasina goz yumumup uyumayi ogrenmesine karar verdim. Isten de 1 hafta izin aldim bunun icin, bugun 3. Gunumuz ama gece uykusuna yatacagi zaman neredeyse 1 saat agliyor, artik yorulup uykuya geciyor. Internette yazilanlara baktim, bebegin psikolojik tramvalar yasamasina sebepolur diyolar, vicdanim Sizliyor. Bir de 10 dk da bir yanina gidip bebege varliginizi hissettirin diyenler var ama ben yanina gidince 2 kati gucle agliyor. Hocam bu isler nasil oluyor? Cevremde boyle yaptigim Icin vvicdansizlikla suclaniyorum ama gelin yardim edin dedigimde yanimda kimseyi bulamiyorum. Hocam 1 saat cok mu aglamasi icin? Bu ne kadar surer? Okudugum yazilarda 3. Gun azalir yaziyodu ama biz de azalmadi. Hocam tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne ugrasiyorsunuzki!!!! Uyumak icin size bir muhtaciyeti YOK!!! Uykusu gelince, kendisi uyur.
Siz uyutmak icin ugrasmayin. Kafasi dusmeye basladimi, o zaman yatagina goturun. |
|
![]() |
|
alpalp ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyumuyor degil hocam uyuyamiyor. Gozleri kipkirmizi oluyor basi dusuyor ama uykuya dalamiyor. Emerek, kucagimda, gezdirerek vs uyusa hic sikinti yapmam o sekilde uyuturum. Ama yok sadece arabada kendi kendine dalabiliyor. Titresimli salincaklar falan nafile. Yorulsun uyur dedim uyumadi, yorgunluktan uyumuyor dedim yormadim yine uyumadi. Caresizlikten kivraniyorum artik. Bu sekilde aglayarak uyudugunda psikolojisi zarar goruyor mudur? Cevaplariniz icin cok tesekkur ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Psikolojisi filan zarar gormez. 4 yasindan evvel, kalici bir hafiza yoktur.
Hacettepe'de, Menenjit servisinde iken, 1 hafta serviste kalan 4 yasindan kucukler, taburcu olacaklari zaman, benim kucagimdan annelerine bile gitmezlerdi.. Ayni, REZILLER, 1 hafta sonra kontrola geldiklerinde de, bana gelmezlerdi!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 May 2015 Saat 07:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|