|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
eflatun19
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eflatun19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: viral mi ?Gönderim Zamanı: 25 May 2015 Saat 16:35 |
|
Hocam Aralık 2008 doğ.lu kızım pazar sabahı baş ağrısı, burun tıkanıklığı , hafif eklem ağrısı ve 37,5 ateşle uyandı, akşam 20.30 da ateşimiz 39,5 a çıktı kendiliğinden 39 a kadar düşüp tekrar çıktı 39,5 u geçmedik gece 24 de rahat uyusun diye dolven verdim ateşimiz düştü ertesi gün saat öğlen 12.00 dan sonra tekrar yükselmeye başladı 37.5 tan yukarı doğru çıkmaya başladı, burun akıntısı, karın ağrı vs şikayetimiz yok , yemek istemiyor ama birşeyler içirebiliryorum, hocam grip tavsiyelerinizi uyguladım sabah dr.a götürdüm bir taraf bademciği şiş ve kızarık ayı taraftaki kulak kızarık dedi agumentin s 600 verdi, hemogram rica ettim lokosit için çıksa da çıkmasa da kullamalı dedi, ben antibiyotiğe başlamadım cevabınızı bekliyorum, kızımın bir taraf bademciği zaten biraz daha büyük diğerinden bir de o taraf lenf bezini elletmiyor ağrıyor diyor , ben bademciğindeki kızarıklığı göremedim, dilim beyaz ama koku yok, kan sayımı aşağıdaki gibi ; WBC- 12,56, RBC- 5,03, HGB-13,5, HCT-40,5 PLT-233, NOTROFİL YÜZDESİ 62,5 LENFOSİT YÜZDESİ- 22,2- MONOSİT YÜZDESİ 14,5- EOZİNOFİL YÜZDESİ -0,6 BZAOFİL YÜZDESİ 0,2 -NÖTROFİL SAYISI- 8,04- LENFOSİT SAYIS 2,86- MONOSİT SAYISI 1,86- EOZİNOFİL SAYSI- 0.08- BAZOFİL SAYISI 0.02 PDW 13- P-lcr 35,3 PCT 0,26- RDW-SD 41,3 hocam lokosit, monosit yüzdesi,nötrofil sayısı, monosit sayısısında yüksek işareti, eozinofil yüzesinde düşük işareti var, sınıfında hasta olan da çokmuş bahsettiğiniz enfeksiyöz mononükleoz hastalığı mı ben antibiyotiğe başlamadım bir de iki gün rapor aldım perşembe okuma bayramı var ne yapmam gerekiyor okula ne zaman göndermeliyim ?.....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 May 2015 Saat 18:41 |
|
Okula; ates dustukten sonra gonderebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|