|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2015 Saat 11:45 |
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206839793417778&set=pcb.10206839795457829&type=1&theater
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
|
![]() |
|
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206839793097770&set=pcb.10206839795457829&type=1&theater
|
|
|
|
![]() |
|
HOCAM MERHABA UMARIM İYİSİNİZDİR,UZUN ZAMANDIR YAZAMADIK SİZE ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA HİÇBİR SORUNUMUZ YOK,DEDİKLERİNİZİ HEP UYGULADIK DOĞRI DÜZGÜN HASTA BİLE OLMUYOR ARTIK OGLUM TUNÇ...SİZE 2RESİM GÖNDERDİM HOCAM GÖRMENİZ ACISINDAN.TUNÇ 12.09.12 DOGUMLU VE BU SABAH İTİBARİYLE 25.100 KG YANLIŞ ÖLÇMEDİYSEMDE 99 CM..İŞTAHI COK AÇIK BİR COCUK TEK ZEVKLE YAPTIGI SEY YEMEK YEMEKK HİÇ SECMEDEN HİÇ HYR DEMEDEN HER SOFRAYA OTURUYOR SİZCE BİZİM SONUMUZ KÖTÜMÜ?BU BİİRİNCİ SORUM..İKİNCİ SORUMDA DİŞ YAPISI HİÇ DİŞ DOKTORUNA GÖTÜRMEDİM Ş,MDİYE KADAR SİZCE GEREK VARMI HOCAM ŞİMDİDEN COK TEŞEKRLERR.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklisiniz... Bir; "Potansiyel" VAR!!
Alakasiz zamanlarda aciktiginda, sut veya yogurt verin. Sekerli, unlu ve yagli gidalardan kacinin.. Dis yapisi; soya cekim, hicbir sey yapamazsiniz. |
|
![]() |
|
SÜTÜ SADECE GECELERİ İÇİREBİLİYORUM ŞEKERSİZ İÇMİYOR AZ ŞEKER ATIYORUM AMA SOGUK SEVİYOR,YOGURT HASTASII COK SEVEREK YİYİOR ZATEN,BOYU KISAMI HOCAM YOKSA KİLO FAZLALIGINDANMI KISA DURUYOR,AYRICA DİŞLER GİBİ BUDA SOYA CEKİM OLABİLİRMİ EŞİM UZUN BOYLU YAPILI.
Düzenleyen tunc - 25 May 2015 Saat 19:30 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
11cm boy fazlasi var,daha ne olsun!! Yanlis hesaplamadim degilmi? 2 yas 8 aylik!!
Kilosuna gore; 23cm kisa.. Ama buda, 8 yas,3 ayliga uyar. Evet, bu durumdada "soya cekim" vardir. Ilk sayfadaki; Boy-kilo cetvelinden takip edin. |
|
![]() |
|
DOGRU HOCAM 2 YAŞ 8 AYLIK. Kilosuna gore; 23cm kisa.. Ama buda, 8 yas,3 ayliga uyar.BURAYI ANLAMADIM HOCAM ÖZÜR DİLERİM.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilosu; 8 yas, 3 aylik kilosu!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|