Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nesi var (gözleri kizarik )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnesi var (gözleri kizarik )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: nesi var (gözleri kizarik )
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 18:24
Hocam yaklasik 11 aylik oglumu gözleri kizarik ve kasiyor diye capak yok göz dr.una götürdüm. Alerji dedi 2 damla ve alerji surubu verdi. Isurup haric damlalari verdim ertesi gün ateslendi 38.5 idi. Pedifen verdim. Bugün ikinci gün ates bi cikiyor bi iniyor. Hicbisey yemiyor. Burun akintisi yok bazen hirilti oluyor. Tek tük öksürük. Bu mevsimde grip olur mu acaba. Korktum kizamik falan mi oldu diye
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119557
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 19:28
Grip; her mevsim olur... Ne yani, 12 ay yaz diye Afrika'da insanlar Grip olmuyorlarmi???
Gozlerdeki kasinti; Gribin yaptigi "batma hissinden" olur. Bu YASTA NE ALLERJISI!!!   Zaten, cuvalladiklarinda, teshis hemen hazirdir: "Allerji!!!"   
Goz doktorunun verdigi hicbir ilaci kullanmayin, elleri ile gozune mikrop bulastirirsa, capak olur... Olursa, Tobrased goz damlasi, gunde:4x1 her iki goze 5 gun damlatin. 4 saatte bir burun deliklerine 10'ar damla Serum Fiz. damlatin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 20:02
Hocam özür dileyerek teyit ettirmek istiyorum. Bu belirtilerle kizamik olamaz yani öyle mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119557
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2015 Saat 02:50
Kizamik diyebilmek icin:
1- ONCE: Cok yuksek ates cikacak,atesi 5-6 gun surecek
2- Ertesi gun; gozlerde, yanma-batma ve kizarikliklar olacak
3- Beraberinde, yanak icinde; "Koplik lekeleri" denilen dokuntuler gorulecek...
     ANCAK, bunlardan sonra Kizamik denilebilir.

NOT: Atesin 3. gunu Kizamik dokuntusu baslar ve ates devam eder.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Haz 2015 Saat 02:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.