|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2015 Saat 22:39 |
![]() Hocam kolay gelsin. Kızım 3 yaşında. 3-4 gün önce bademciklerinde ve özellikle küçük dilinde beyaz noktalar gördüm. Hasta olacak diye düşündüm. Ama dün ve bugün baktığımda ağzında ve dudak içlerinde peynir kesiği bulaşığı gibi beyaz lekelenmeler var. Dudak içlerindekilerin akşama doğru beyazlıkları gitti kırmızı yara gibi oldu. Dili beyaz ve kabartılar var. Acısı yok. İştahında herhangi bir sıkıntı yok. Vücudunda herhangi bir döküntü yok. Bu yakınlarda herhangi bir hastalık ya da ateş hikayesi olmadı. İkinci bir sorunumuz daha var. 3-4 ay önce sadece beyaz kaka yaptı. Devam ederse doktora götüreyim dedim ama tekrar etmedi. Dün yine önce beyaz, sonra normal renkte kaka yaptı. Bu neyin nesidir hocam. Bu arada, aradabir karnım ağrıyor der. Bunun için doktora götürdük. İdrar tahlili yaptı, muayene etti herhangi birşey yok dedi. Şimdi yeniden beyaz kaka görünce endişelendim doğrusu. Sizin eski maillere baktım. Yağsız beslenme ya da yumurta eksikliği gibi bir durumumuz yok. Şimdiden çok teşekkür ederim hocam. Kolaylıklar diliyorum.
Düzenleyen Kardelensel - 01 Haz 2015 Saat 22:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Agiz icindeki o "beyaz" dokuntuler, bir hastalik arazi degiller. eskiyen, agiz ici zari(mulozasi) dokuluyor. Bir sey yapmaniz gerekmez.
2- Beyaz kaka, barsaga "safra" nin dokulmediginin isaretidir. Bir Karaciger hastaligi olsa. karaciger anormal buyur ve doktorun eline gelir. Eline gelir lafim, bu zamanda komik kacabilir, zira; artik elle karin muayenesi yapabilen doktor kalmadi, hemen US'a gonderirler. tekrarlarsa, gosterin. |
|
![]() |
|
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Hocam kolay gelsin. Ağzındaki lekeler için hiçbirşey yapmadık.
Tam olarak gecmedi henuz ama azaldi epey. Ama size yazdığım günden sonra sesi catallanmaya başladı. Boğazında da yara olduğunu düşündüm ama hala geçmedi ses kısıklığı. Herhangi bir hastalık belirtisi yok. Neden olur ve ne yapmak gerekir hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi olmuyorsa; hepten bosverin..
zaten, Atesi olsada, Antibiyotik gerekecek bir durum degil. En kotu ihtimal ile Grip geciriyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|