|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2015 Saat 10:12 |
Hocam merhaba.Kızım 6 yaş 8 aylık 23 kilo 126 cm.Bizim derdimiz kızım günde en az 3 kez ve çok miktarda kaka yapıyor.İştahlı bir çocuk sayılmaz zorla yediriyorum ama sanki yediğinden fazlasını tuvalette çıkarıyor.Kilosu da son 4 aydır hiç artmadi.Genelde çok kaka yapardi ama az da olsa kilo artışı olurdu.Simdi o da durdu sanki.Kakasi genelde katı yada yumuşak bir kaka ishal gibi değil .Ne onerirsiniz hocam.Ne yedirip icirmeliyim ya da ne kullanmalıyız?Sevgilerimizle...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey; "yoktan var edilemez"....Ne kadar yemek, o kadar kaka!!Demekki cok yiyor. Zaten, 3 kilo fazlasi var, daha ne kilo alsin! Tabii 11cm'de boy fazlasi oldugundan, boyuna gore, 3kilo eksigi varmis gibi durur.
Lutfen gelisme ile ilgili, ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetveline de bakin. |
|
![]() |
|
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gelişimini tablodan değerlendiriyorum boyuna gore Kilosu az çıkıyor.Bu yapısal bir özellik mi ?Baba 1.78 ben 1.70 boyundayim .Boy kilo dengesi nasil kurulacak ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arzu edilen bir durum. Muhim olan; yasina gore olan kilo'dur.. Boy-kilo dengesi kuracagiz diye bir derdiniz olmasin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|