|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2015 Saat 09:28 |
2006 doğumlu 30 kilo 1.40 cm kızım için 2 ay kadar önce 2 ay içinde 3 kere ishal olunca şeker ile ilişkisini dikkatimizi çekmişti sormuştum size evet olur demiştiniz nutella tarzı ürünlere dikkat ettik geçmişti ......
şimdi kusma ile birlikte tekrar ishal oldu hatta ateşi de var domuz gribi gibi ama emin değilim ağızda pas var evet ama koku açlıktanda olabilir gibi antibiyotik için bactirim denesek mi ikinci doz da ateş düşerse devam ederim kan tahlilinden iyidir gibi geldi (niye bactirim domuz gribi olma ihtimaline karşı sizin bir yazınızda okumuştum etkisi üzerine soruyorum ) Bir de bu ishalin geneline bir sorum var flagy denilen ilacın kullanımı ile ilgili olan çeşidi sancılı kaka yapma kızımda var kakanın şekli güvercin pisliği diye tarif edersiniz ondan emin değilim yumuşak bazen de sulu hatta ama çok sık oluyor başka birşey mi var altında 6 ayda 5 kere genelde kusma iki kere oldu bu çeşit ishalin kendi düzelme ihtimali var mı ?tedavi etmedik tekrarlar mı ? cevap için şimdiden tşkler vaktinizi almamak adına ....... |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaz aylarinda bu tip ishaller Turkiye'de cok sik olur.. Icme sularina, 21.asir'da bile hala, Kanalizasyon bulasiyor.
Bactrim; Antibiyotik etki yaninda; "immunomodulator" etkisi olan, nadir ilaclardan biridir. Hatta sactaki bitlenmeye bile iyi gelir. Virutik durumlarda da, bu immunomodulator etki icin kullanilabilir. Hani bizim doktorlar, illede her atesli hastaya, Antibiyotik verirler ya, bari Bactrim verseler, daha iyi netice alirlar.. Flagyl; evet, sadece Amipli dizanterilerde uygundur. Dizanterilerde, kusma olmaz. Su kaybi da olmaz. Sizinkisi; "Viral Ishallere" benziyor. 1 hafta surer. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|