Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kakada kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkakada kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
goncagulk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı goncagulk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kakada kan
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2015 Saat 09:47
Merhaba, 2 yaşındaki kızımın kakasının bir kaç yerinde özellikle kakanın ilk çıkışında yoğunlaşmış yani noktasal olmayan kanlar gördüm. Hocam böyle teferruatlı anlatmamın sebebi alerjinin dışında başka bir şey olma olasılığı?? Hocam bir kaç gündür akşamları uykudan önce poposunun acıdığını da söylüyor. Ben vajinasında biraz kızarıklık gördüm mantar/pişik olabileceğini düşündüm. Ama bugün böyle kan görünce korktum. Polip/hemoroid gibi birşey olabilir mi diye düşündüm. Genel cerrahi mi? Alerji doktoruna mı gideyim. Beni yönlendirir misiniz?Bir dr ismi verebilir misiniz? Hocam kakanın fotosunu çektim. Gönderbilir miyim?
Goncagul
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı goncagulk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2015 Saat 10:28

Goncagul
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118999
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2015 Saat 10:38
Kilosuna bakin.. kilosu;11.7kg.'dan fazla ise, kesinlikle cok yemesine bagli bir kaka manzarasi goruyorsunuz demektir. Sakin bunun icin doktorlara filan gitmeyin, ananizi aglatirlar.
Hastalik durumlarida, barsak kanamasi bu sekilde olmaz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı goncagulk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2015 Saat 11:47
Hocam çok yiyor. Fakat fazla kilolu değil. 86 cm. boy 10,4 kg. ağırlığındadır. Hocam çatlak falan mı vardır acaba?? muzu çok seviyor ve fazla yiyor. Şu aralar 2-3 günde bir kaka yapıyor. ne yapmalıyım?
Goncagul
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı goncagulk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2015 Saat 11:48
Krem kullanmak, duphalac içirmek çözüm müdür??
Goncagul
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2015 Saat 12:25
Kabiz degilki, Duphalac ise yarasin!! Sikayeti olmadigi surece, cok yemesinde de, bir zarar yok. k
Kakaya, kafanizi takmayin. Eski mailleri okuyun, yoksa, suallerinizin arkasi gelmeyecek. Ne zaman bu suale cevap versem, arkasindan hep ayni sualler soruluyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı goncagulk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2015 Saat 10:18
Hocam, konu uzadı farkındayım eski yazışmaları da okuyorum. Fakat, 2 gecedir çok zor uyuyor. Karnım diyor, eli sürekli popoda, vajinal kızarıklığı var. Evet son zamanlarda kaka sayısında azalma oldu. Onu çok fazla muz ve şeftali yemesine bağlıyorum. Ama tam olarak derdini de anlamıyorum. Bu yaştaki bir çocukta mantar enfeksiyonu olur mu?? Bezi attık. Artık tuvaleti kullanıyoruz. Temizliğe dikkat ediyoruz ama yine de böyle bir şikayetimiz var. Bepantolden başka bir şey kullanmıyorum. Bir arkadaşım kakasındaki kandan dolayı doktorun çocuğuna anestol ve procto gyvenol krem verdiğini söyledi. Kullanmayı düşünmedim ama yine de size sormak istedim. Sabunlu sıcak suda oturtuyorum akşamları. Vajinal kızarıklık için bepantol dışında bir krem önerebilir misiniz? Hocam idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bir idrar tahlili yaptırayım mı? Çok soru sordum farkındayım. Doktorlardan çok dilim yandı. Sizin önerilerinize ihtiyacım var. 
Goncagul
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2015 Saat 09:40
Bir kere o gordukleriniz, kan degil..
Kanama oyle olmaz. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.