|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
karannfil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2015 Saat 17:32 |
Merhaba hocan benim 3.5 yaşında oğlum var dun farkettim her iki ayağındada kemiğimsi yapıda yuvarlak oluşum var ayağının üst yan kısmında fotoğraf gönderemedim
Düzenleyen karannfil - 12 Ağu 2015 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
karannfil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
Her iki ayağının yan tarafında aynı oluşum var içe basmada var bizim çocukta ve bu yasına kadar düşmesi diğer çocuklara nazaran çok fazla olarak buyudu ne onerirsiniz hocam
Düzenleyen karannfil - 12 Ağu 2015 Saat 17:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118969 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlar ayak degil.. Dizinin ic yani ve normal olusumlar.
Ayakta ve "hazir-ol"da bir resmini gonderin. Cok buyuk olmasin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
Hocam ayağını yan çevirince çok belirgın yuvarlak kemikler çıkıyo..kendi ayağımı çevirdiğimde bu oluşumlar yok mesela bide yere bastığında topuğunun yan kısmına basıyo gibi gorunum var resmi kuçultemedim hocam
Düzenleyen karannfil - 12 Ağu 2015 Saat 21:24 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karannfil
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118969 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir rahatsizlik vermiyorsa, ugrasmayin. Bu kemiklere uygulanan ameliyatlar hem cok basarili olmaz, hem ameliyat sonrasi agrilari cok olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|