|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2015 Saat 00:32 |
Hocam oğlum 3 yaşında 15 kg.cuma günü sabah Başlayan bir kusması oldu Arda Arda 6 kere kustu hastaneye götürdüm hafif geniz akıntısı var dendi ama kusma ordada devam edince serum bağladılar.zofran isimli bir emme tableti verdiler.orda sonra hastaneden çıktık Akşama .akşamı evde kusma devam etti.ordaki doktorlar emedur fitil vermemişti ama cmtsi midem bulanıyo diyince ben bir adet attım rahatladı günü güzel geçirdi.bugün yine bulantıyla uyandı Akşama kadar kusmadı ama çok halsizdi sürekli midem bulanıyo dedi doktor emedur zararlı vermiyoruz diyince bugün vermekte Tereddüt ettim akşam uyuduktan sonra yine kusarak uyandı ve 2 kere daha kustu.bende bi fitil daha verdim şu an çok halsiz ve uyuyo ishal yok hocam ilk gün gecesi hafif ateş oldu bir daha olmadı.ama 3 gündür hiç bişey doğru dürüst yiyemedi.kan testi normal çıktı tabiki Bağırsak ultrasonundan baktılar oda temiz.bu nedir hocam çocuk perişan oldu çok halsiz.birde emedur fitilin ne gibi bir sakıncası var cevap için çok teşekkürler
(hocam 5 . Gün itibariyle mide bulantısı devam ediyo kusma olmamasına rağmen dün fitil verdim ama bugün vermedim özellikle yemek yedikten sonra bi bulantı oluşmaya başladı ve halsizleşiyo yere yatıyo sürekli yüzüstü .ishalede çevirmedi ateşte yok tekrar bir göstermek gerekirmi.dün fitilden sonra yaptı kakasını rengi bi tuhaftı çok açık bi renkti.)
Düzenleyen Kzy12 - 18 Ağu 2015 Saat 23:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Emedur zararli filan degil, uyduruyor.. Onlarin istedigi, iyilesmemeniz.
2- Fitil ayricada, barsaklari uyararak, olacak olan ishali cabuklastirir ve iyilesme sureci kisalir.. Tabii, bu kisa surede iyilesme bazi cakallarin isine gelmez. 3- Devamli kusma oluyorsa, barsaklara gida gidemedigi icin, kaka'da olusmaz. Acele etmeyin. O garip kakadan sonra iyilesecek. Sakin ilac vermeyin.. Bu aptallar, daha verdikleri ilaclarin icindeki etken maddeleri bilmezler, nereden biliyormus, Emedur'un zararli oldugunu??? Once gitsinde; Aferin, Peditus ve Calpol'un, ucununde Parasetamol ihtiva ettiklerini ogrensin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|