|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ELİF ebru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELİF ebru
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 12:23 |
Hocam kizimin agiz kenarlarinda kirmizi ici sulanan yaralar cikti ucuk gibi duruyor 5.6 tane var iki tanede omzunda var dr.goturdum imizelico colloginosum(eger dogru okuyabildiysem)bu teshisi koydu Bactroban agumantin rivonol verdi 3.5 yasinda kizim hic antibiyotik vermedim bu yasina kadar sizce kullanmalimiyim
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona; "Impetigo contagiosum" denir. Sadece, Bactroban krem surmeniz yeterlidir. Hadise cilt uzerinde oldugundan, agizdan alinan ve hatta igne seklinde verilen antibiyotikler bile, etkili olamazlar. Rivanol hala varmi??
Herhalde dunyada bir tek Turk doktorlari kaldi kullanan. Hicbir ise yaramaz. Boyle doktorlari, cokmu ariyorsunuz?? |
|
![]() |
|
ELİF ebru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELİF ebru
Sadece kremi aldim hocam bugun farkettim bacagindada 4 tane cikmis hicam kasinarak cikiyo bunlar sonra kizarik nokta oluyo acaba birseye alarjimi oluyo anlayamadim yayiliyor cunku sadece bactrobani mi kullanayim dr bunun bulasici oldugunu soyledi mikrop kapmis dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogrudur, son derecede bulasidir. Ilk gorduklerinize hemen Batticon surun arkasindan, kuruduktan sonra; ayni kremi oralara da surun.
Cok iyi el temizligi gerekir. Elinin degdigi her yere bulastirir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|