|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semracemre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 22:32 |
|
|
![]() |
|
semracemre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey sanırım bizde al ayak hastalığından nasibimizi aldık. Zovirax surup ve aklovir krem aldık. Ancak sormak istediğim birkaç husus var:
-Ağız içi ve dilinin üzeri kötü durumda bu yüzde katı yada sıvı beslenmeyi reddediyor. Su da içmiyor. Ağız içine yapabileceğimiz birşey varmı? -Ateş 39 devam ediyor. Şurup veremiyoruz Fitil kullanmamın bir sakıncası varmı? -Beslenme problemimiz bu hastalıktan önce başlamıştı. Sipraktin başlamıştık ama bugün döküntüleri görünce sipraktini bıraktık. Ne zaman tekrar sipraktine başlayabilirim. -Hocam bir de döküntüler çok kaşınıyor. Kaşıntı için ayrıca bir krem kullanabilirmiyiz. -03/09/2013 doğumlu ve 13 kilo. Dipnot: 5 gün önce yeğenim el ayak hastalığı teşhisi ile hastaneye yatırıldı. Tedavide antibiyotik (augmentin), serum, zyrtec damla, aklovir şurup ve furacin krem verildi. bir de adını aklımda tutamadığım termal bir su 70 tl tutarında. Hocam forumlarınızı taradım ve hastaneye götürmedim kızımı. İlaçların dozunu da yazarsanız sevinirim. Bugün döküntülerin ilk günü tedavimizi düzenleyebilirmisiniz. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120618 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben meslek hayatim boyunca, bir tane hastami bile hastaneye yatirmadim.. Bu it surusu kadar acilan Ozel Hastaneler para kazansin diye yapilmadik rezillik kalmadi.
Millet de alisti, "Moralim bozuk" diyene serum takiliyor!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
Hocam sorularıma cavap alamadım. Lütfen tedavimizi düzenlermisiniz. beslenme konusunda cok sıkıntılıyız Ağzımız cok kötü suları akıyor ve hiçbirşey almıyor su süt içmiyor. Sipraktin vermek için tamamen iyileşmesimi gerekiyor. Hocam 10 yaşındaki oğlumda da başladı bugün aynı döküntüler. Ona hangi dozlarda vermeliyim. Acil cevap lütfen.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120618 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bekleyeceksiniz... 1 hafta kadar surer. Tedavisi olmadigi icin bir sey yazmadim.. Belki Dentinox jel ( oda, eger surdururse) biraz agrisini alabilir.
Sipraktin icin, tamamen iyilesmesini bekleyin. Acele etmeyin. Bu sikintili devreyi; oyle veya boyle gecireceksiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|