|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mltmrmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2015 Saat 11:38 |
Merhaba hocam,
benim 5 yaşında bir oğlum var 1 senedir sürekli burun akıntısı ve hapşuruğu geçmedi ara sıra da özellikle sabahları 8-10 defa üst üste hapşuruyor. Hatta denize gidip geldik o rağmen yazın bile hala şikayetler devam ediyor. Doktora götürdüm geniz etinin büyük olduğunu ve buna bağlı olarak alerjisi olduğunu söyledi. İlaç yazdı ; ilaçlar eksofed şurup ve singulair çiğneme tableti bunları bir hafta kullanıp kesin dedi. Sonrada nasonex sprey ve zyrtec şurup bunları da gitgide dozunu azaltarak devam edilecekmiş bir süre hastalığı iyileştirmek için. Sizce bu ilaçları kullanmalı mıyım? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ha!!!! Resmen Kronik astim tedavisi vermis...
1- " geniz etinin büyük olduğunu ve buna bağlı olarak alerjisi olduğunu söyledi" Boyle bir sey yok!! Olursa, Allerji nedeni ile geniz eti buyuk olabilir... Geniz eti buyuk diye allerji olmaz.. Goruyorsunuz, Turkiye'deki Tip fakultelerinde; Fizyopatoloji dersi okutulmadigi icin, nasilda sacmaliyorlar.. 2- Bazi virus enfeksiyonlari sonucunda, burun icinde Polipler olusabilir. Bu Polipler akinti ve burun icinde tahrise sebep olabilirler.. Istanbul'da iseniz, Dr.Mehmet Ali Sehitoglu'na gidin. Yeri Goztepe'de. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|