|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suminya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 21:49 |
Hocam Merhaba
3aylik kız çocuğu annesiyim. Kızım doğduğunda 3400 gr idi. Solunum probleminden dolayi yogun bakıma alındı ve sonrasında kalsiyum eksikliği ve idrar yolu iltihaplanması olduğu söylenerek 12 gün yoğun bakımda kaldi. 15.gunde ağırlığı 3170 oldu ve sonrasında süt sağip biberonla takviye etmeye başladım. Sonrasında emme probleminiz ortadan kalktı şükür ama gaz sıkıntımız ve kusma problemimiz başladı ve hala devam ediyor. Doktor sap simplex ve biogaia verdi son gittiğimiz kontrolde de kusmasi hala devam ettiği için gaviscon ve motilium verdi. Sap simplex ve biogaia kullandim. Digerlerini daha kullanmadim. Son kontrolde de 5750gr oldu. Özellikle öğle saatlerinde çok kusuyor ve akşam saatlerinde de sancısı çok oluyor. Uzun bır yazı oldu ama görüşlerinize ihtiyacım var hocam. |
|
![]() |
|
suminya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusmasi sabah uyandiktan sonraki beslenmesi yle başlıyor ve fışkırir şekilde oluyor. Gazını çıkartmaya çalışırken boylu boyunca bana kusup yere bile çok miktarda küsmüş oluyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk bastaki kilo eksogini kapamis. Kusmalari; cok yedigi icin. Fazlasini cikariyor, zorlamayin.
SAKIN: Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... Yoksa bir daha doktorlardan cikamazsiniz. Kusma ve Yeni Dogan ozellikleri ile ilgili yazilarimi okuyun... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Kızımın yogun bakimda geçirdiği enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullandık. 3 cocuk doktoruna gittim hepsi de 1 sene devam edilecek dedi. Ama gittiğim çocuk nefroloji uzmanı 2ay sonraki idrar kültürü de temiz çıkarsa antibiyotik kullanımını bırakacağız dediği için 2 hafta önce bıraktık antibiyotik. Hocam hiç istemeyerek ama doktorlar mecburuz dediği için onca zaman kullandım antibiyotik. Şimdi kızım için ne yapabilirim? Onca zararı var antibiyotik in. Zararlarını minimuma nasıl indirebilirim bu saatten sonra. Dediğiniz gibi d vit haricindeki hepsini çöpe attım. Ilgıniz için tekrar çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski idrar tahlillerine tekrar bakin.... NITRIT:(-) olanlarda IYE YOK DEMEKTIR..
Turkiye'de, son 5 seneden beri idrarda 3-5 Lokosit goruldu diye IYE teshis etme salakligi uygulaniyor.. Ne kadari salaklik, ne kadari sahtekarliktir, onu bilemem... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|