|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2015 Saat 00:18 |
68 aylık bir oğlum var 15 gün kadar önce boynunda şişlikler fark ettim çok üzerinde durmadım ancak bugün rahatsız olduğunu söyleyince yeniden kontrol ettim her iki tarafta da var(sağ taraftaki bayağı büyük dışardan bakınca bile belli oluyor,sol tafarta ise ele iki tane geliyor)yazınızda çok antibiyotik kullananlarda fazla olduğunda bahsetmişsiniz sayenizde çoğu hastalığımızı ilaçsız atlatıyoruz,bir mesajda da iri lenf bezi ifadeniz var yanlış anlamadımsa onu ayrı bir kategoriye almışsınız,bizimde sol taraftaki bayağı büyük olunca endişelendim ne önerirsiniz. ayrıca oğlum 125 boyunda 33-34 kilo yaşıtlarına göre irice ancak güçsüz çabuk yorulduğundan bahseder pek hareket etmek istemez koşunca hemen nefes nefese kalır belirtmek istedim bir de bu konuyla alakalı olarak bir efor testi falan yapılmalı mı sizce yoksa sadece kilodan mı
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Lenf bezleri: Ellediginiz zaman, deri altinda, kayar sekilde hareket ediyorlarsa, onemli degillerdir, gecirilmis enfeksiyonlara baglidir. Ancak; aniden ve boyun hareketlerine mani olacak kadar buyurlerse, uzeri kizarik ve sicak olursa, o zaman igne bile gerekebilir.
2- Kalp rahatsizligi olan cocuklarin gelismesi GERIDIR... Boyu:8.5 yas boyu. Bosuna kalp hastaligi aramayin, kilo versin.. Hic acimayin, kosturun. . |
|
![]() |
|
Hilallll ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kas 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenf bezlerinin kaç günde tamamen küçülebileceğini eski haline döneceğini söyleyebilirsiniz hala ele geliyor oğlumun bir rahatsızlığı gözükmüyor ama ben endişeleniyorum yapmamız gereken bir noktayı kaçırmayalım,doktora falan götürmedim
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli olmaz..... Mikrobun cinsine, vucudun direncine ve alinan mikrobun miktarina gore degisir. Aylar surebilir.
Bu yazdigimi: " - Lenf bezleri: Ellediginiz zaman, deri altinda, kayar sekilde hareket ediyorlarsa, onemli degillerdir, gecirilmis enfeksiyonlara baglidir. Ancak; aniden ve boyun hareketlerine mani olacak kadar buyurlerse, uzeri kizarik ve sicak olursa, o zaman igne bile gerekebilir" unutmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Eki 2015 Saat 19:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|