|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 16:24 |
http://i.hizliresim.com/n2kjO0.jpg mrb hocam resim geldi mi bilemiyorum kızım 35 aylık 13 kilo doğduğundan beri bütün kanaması var gönderdiğim tahlil sonuçları 1 kaç ay öncesine ait . Doktor teramcyn krem verdi , bide hocam koşarken elleri buz gibi oluyo , ya da azıcık hareket ettiği Zaman neden olabilir tşk ederim
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118717 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBc cok dusuk, LYM% cok yuksek olmasi, grip gecirdigini dosterir.
Bir kan hastaligi filan yok. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam daha önce yazmıştım burun kanaması işe ilgili tahlili siz istemiştiniz , peki şiddetli burun kanamasına yapabileceğim bişi var mı , doktor kılcal damarını yakalım dedi ama bn yaktırmak istemiyorum , teramcyn rahatlatıyor burnunu biraz ama antibiyotik içeren bi krem, önerebileceğiniz bişi varmı tşk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118717 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kanama oldugunda, "Isaret ve basparmaginiz" ile, burun kokunun, kemige en yakin kismindan, cimdikler gibi basinc yapin.. Yeterlidir. Kanama durdukyan sonra, Serum Fiz ile yikayin veya su cektirip sumkurtun. Geceleri 1-2 hafta; burun iclerine, SiccNasal krem surun.
Okumadiginiz icin, bana vakit harcatiyorsunuz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|