|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AHLEYAR ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eki 2015 Saat 13:36 |
Hocam merhaba,
sayenizde 4-5 aydır süren öksürüğümüz bitti denecek kadar azaldı hocam, günde 3-4 kezi geçmiyor, ancak bir haftadır devam eden düşük seviyede ateşimiz var, öncesinde hafif burnu tıkalı gibiydi, şimdi iki gündür de kulağının çok ağrıdığını söyleyip ağlıyor, çok ağrıdığını söyleyince dolven veriyorum, bu arada iki gündür de illadian damlaya günde 2 kez 2 şer damla olarak devam ediyoruz, geçen sene de fazlasıyla orta kulak iltihabı yaşadığımızı size anlatmıştım, KBB ciler kulağına tüp takacaklardı, sonradan yazılarınızı okumamla derhal illaidin damlaya başlayıp kurtulmuştuk, size sorularım ise şu şekilde hocam; 1- Ateşimizin bu kadar uzun sürmesi normal mi, daha ne kadar devam eder, kan sayımı yaptırmam gerekir mi? 2-Kulak için yaptığımız tedavi yeterli mi, (3.günden sonra serum fizyolojik kullanmaya başlıcaz) 3-Bazen kulağının çok iyi duymadığını hissediyor gibiyim, çizgi film izlerken sesini oldukça fazla açıyor, duymuyormusun dediğimde duymuyorum diyor, acaba bu iltihabik durum zamanla kulakta sağırlaşma yapar mı? Yardımlarınız ilgi ve alakanız için Allah sizden razı olsun, sizden başka kimseye güvenemiyoruz, şimdiden teşekkürler,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Normaldir, bazi virusler anormal uzun sure ates yapabiliyorlar..Kan sayimini, Viral/Bakteriel ayirimini yapamadiginizda yaptirin... Atesi cikti diye degil.
2- Yeterlidir. 3- Asla sagirlik yapmaz.. Sagirligi yapan, KBB doktorlarinin verdigi "Kulak damlalaridir".. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|