|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2015 Saat 14:39 |
Hocam merhaba, 3.5 yaşındaki oğlumun 2 gündür 39-38.5 düşmeyen ateşi ve öksürüğü var. Ateş düşürücüyle ancak 37.5 düşüyor, 3 saat içinde tekrar çıkıyor. Krup öksürüğüne benzetmiştim ama doktora götürdüm tam krup değil boğazları kızarık hafif balgamı var kan tahlili yapalım dedi. WBC: 13.9 CRP: 0.81 VİTAMİN D: 160 (Sizin önerinizle Haziranda ve eylül ayında 2 kere kırıp içirmiştim toksik dozda çok tehlikeli dedi) VİTAMİN B12: 1275 Macrol 250 mg sabah akşam 7 gün, iburamin cold verdi. Bu antibiyotik yetmezse ateş 3 gün düşmezse iğne vericem dedi. Hocam sizin kan tahlil tablonuza göre değerleri tam sınırda ben bu antibiyotiğe başlamalımıyım?? D vitamini için ne yapmalıyım değer çok yüksek mi? |
|
![]() |
|
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dün gece ateş düşürücüler ile az da olsa düşüyordu bugün sabahtan beri düşüremiyorum ateşi.öğlen 12 de pedifen , 1.5 saat önce calpol 6 plus verdim hala düşmedi. parasetamol ile düşmeyen ateş ve boğuk öksürüklere zatürre demişssiniz olabilr mi acaba iyice endişelenmeye başladım?? çok fazla öksürmüyor tek tük ama boğuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
- Zaturre degil...
- Antibiyotik gereken bir hastalik; HIC DEGIL... 3.5 yas icin, WBC sinirlari: 5.5-15.5 dur. Sinirda filan degil.... WBC:13.9, VIRAL ENFEKSIYON demektir. O aptallarin hicbir seyden haberleri yok... 2 ampul Dvit3 ile o seviye olmaz, ayrica da, kendi dediklerine inansalardi, kanda Kalsiyum baktirirlardi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Eki 2015 Saat 18:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
hocam parasetamolle ateş düşmemesi normal mi öğlen 12den beri 38.5 39 kulaktan.. Hocam Dvitamini 160 çıktı zehirlenme sınırında dedi. haziranda 24 çıkmıştı siz haziranda içir eylül ekim gibi tekrar gerekirse içiririz demiştiniz. ben haziranda 1 ampul içirdim, ekimde size tekrar yazdım içireyim mi diye terleme şikayeti devam edince 1 ampul daha içirebilirsin demiştiniz.. ekimde 1 ampul daha içirdim yani 4 ay arayla olmuş oldu. Şimdi inanılmaz panik oldum napmalıyım?? nolur yardım edin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
tahlili mi yanlış yaptılar acaba zehirlenme olursa ne olur? tekrar tahlil yaptırayım mı? oğlum çok sık idarara çıkıyor sebebi bu olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir sey oldugu yok, oturun oturdugunuz yerde.., Hemen oyle 2 ampul ile yukselmez..
O yuzden zaten gidim-gidim veriyorum... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Hocam pazartesi geceden beri hala ateş düşmedi. İnanılmaz çok, aralıksız öksürüyor sabaha kadar hiç uyumadık sabah yine ateşli uyandı. 38.5 39 lara çıkıyor ateş. Bu normal mi hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
- Hocam viral enfeksiyonda ateş maksimum kaç gün sürer?
- Viral enfeksiyonun sonradan bakteriyel bir hastalığa dönüşmesi muhtemel midir? (beni bu şekilde resmen tehdit etti doktor) - Bu kadar şiddetli öksürük için yapılabilecek bişey var mıdır? ciğerden balgamsız tan tan şeklinde ve çok sık dün geceden beri aralıksız sürüyor hocam nolur kusura bakmayın 4 gün içinde yurt dışına çıkıcam oğlumu bırakmam gerekecek o yüzden bu paniğim.. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|