Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Balgam
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBalgam

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Balgam
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2015 Saat 20:48
Kadir bey merhaba;kızım 6 yaşında uzun süredir hafif şekilde seyreden burun akıntısı,burun tıkanıklığı var.balgamlı öksürükte var ..söylediklerinizi uyguluyorum.yeterlimi sizce.bu kadar uzun sürmesi bronşite zatürreye çevirir diyenler var.kulak asmıyorum ama genede sormak istedim.bu arada dizi seyretmiyo artık ama saçmalıklarına devam edip bunalttıyo.ve bende bazen dayanamayıp konuşuyorum.duymamazlıktanmı geleyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 02:23
Dediklerimi uygulayin.
KULLANMAYIN dedigim ilaclari kullanmazsaniz, hicbir sey olmaz... Bu sarlatan ilaclarini meslek hayatim boyunca kullanmadim, hicbir hastama da, bir sey olmadi.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 12:27
Kadir bey tekrar rahatsız ediyorum sizi .kızım sürekli bişeyler söylüyo ve bama söyleyince rahatladığını söylüyo.sevgilim aşkım kelimesinden bile rahatsız oluyo.çizgi filmde bile birileri sarılırsa gelip sarıldılar diyo.şarkıda aşkım dedi diyo.babasıyla benim hakkımdada bişeyler düşünüyormuş.babam reklamdaki kadınları gördü falan diyo.birini beğenmek suçmudur diyo.bunun gibi birsürü şey.evlendiğim geliyo aklıma falan diyo.ve bunlardan suçluluk duyuyo.napıcağımı bilemiyorum.kızıyorum bazen çok saçmalıyo.doktordan yardımmı almalıyım.takıntımı oldu acaba.ya da duygu durum bozukluğu diye bişey varmış.hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum çok korkuyorum çok çaresizim.ne önerirsiniz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 17:33
Ustune dusmeyin ve bu gibi konularin, onun yaninda konusulmamasina gayret edin.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 19:01
Üstüne düşmüyoruz ama inanın çaresiz kalıyoruz durmadan soruyo durmadan bişeyler söylüyo.ne tv seyrediyorux ne müzik dinliyoruz..kızmayalım diyoruz ama kızmaya başladık artık.duymamazlıktanmı gelelim.ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmaktan korkuoruz.takıntı haline gelmez inşallah.doktora gitmek hiç istemiyorum sizcede gerek yok değilmi.başka önerdiğiniz bişey varmı
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 19:06
Kadir bey duygu durum bozukluğu nedir bi arkadaşım duygu durum bozukluğu olabilir psikiyatriste götür dedi.obsesif kompulsifte olabilir diyolar.basit bişey olduğunu düşünmek istiyorum.geçiceğini düşünmek istiyorum.size her konuda çok güveniyorum o yüzden fikrinizi almak istedim .hakkınızı helal edin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2015 Saat 21:09
Cocukla bire bir gorusmeden, bilemem.. O; "olabilir" diyenler acaba o hastaliklarin anlamlarini biliyorlarmi??

Bir Cocuk Psikiyatristi ile gorusun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.