|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2015 Saat 21:07 |
Kadir bey merhaba;kızım 6 yaşında haftalardır süren burun akıntısı burun tıkanıklığı vardı zaten.kulağının tıkalı olduğunu ve sesinin yankılandığını söylüyodu.illiadin kullandım dediğiniz gibi 3 gün kullanıp bi gün ara verdim hep.bugün çok ağladı ne yaptıysak olmadı.acile götürdük klasik teşhis orta kulak iltihabı dediler .ödem olduğunu söylediler.kızımın ateşi yok.amoklavin deloday ve dolven verdi.size sormadan hiçbirini kullanmak istemedim.yalnız bu kulak tıkanıklığı uzun süredir var.acile götürdük bugün.kulak burun boğaza gösterelimmi.birde bu ödem nedir anlamadım.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.çok teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey birde kızım yüzme kursuna gidiyo.havuza girmesinde bi sakınca yoktor değilmi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak sikayeti oldugunda; Iliadin damla, gunde :2x2ser damla (3gun) burun deliklerine damlatin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Havuza girebilir değilmi Kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikayetleri oldugu surece giremez.. Niye okumuyorsunuz???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|