|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cantyousee ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cantyousee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 22:48 |
Hocam ailedensîniz artık, herkes sizi tanıyor.
Nitekim yiğenim îçin rahatsız ediyorum sizi şimdi de. Öncelikle selam aleyküm, Allah razı olsun inşallah bu çabanızdan dolayı. Yeğenim 5 aylık göz kanalının biri kapalı.doktora gitmişler antibiyotik ve jel vermiş kullanmışlar fakat yan etki yaptığı için İlaçları bırakmalarını söylemiş doktor.Antibiyotiki attıkları için adını yazamıyorum. Kullandıkları diğer ilaçlar aşağıda yazdım. Doktoru 5 ay boyunca göz Kanalı'na masaj yapın açılmazsa ameliyat yapacaz Demiş. Çocuk çok fazla ağlıyor kendini sıkıyor ne yapmamıZı tavsiye edersiniz ? Sağ olun. netira damla alcon jel thiojilline vegaferon |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118713 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O Ilaclarin hicbirini kullanmayin...
Ilk 3 gun; gunde:2x2'ser damla Iliadin damla, burun deliklerine damlatin. Ayrica, ikisi Iliadin'in arkasindan olmak uzere; 4x1 Tobrased goz damlasi damlatin.. ilk 3 gunden sonra, Gunde 4x10 damla Serum fiz burun deliklerine damlatin. Her damladan sonra, isaret ve basparmaginiz ile, cimdikler gibi, burun kemiginin goze en yakin ve dip kismina masaj yapin. 3-5 gunde acilir. Tedaviyi 1 hafta devam ettirin. |
|
![]() |
|
Cantyousee ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cantyousee
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağ olun hocam; inşallah şifa olur. Allah razı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|