|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2015 Saat 21:26 |
Iyi aksamlar hocam.Oglum 4.5 yaşında 18.200gr. Kulağı ağrıdıgi için akşam 21.30da iladın damla verdim. Ardından ağrıyor diye çok anlayınca 5ml dolven verdim.Ateşi yok. Ama biraz önce uykusundan uyandı yine ağlamaya başladı ağrıyor diye. Ne yapabilirim başka? iladın damlayı günde iki sefer, ikişer damla 3 gün boyunca veriyoruz ya. Böyle çok ağrısı olduğunda, günde 2 yerine gunde 3 defa verebiliyor muyuz? Tesekkurler.
Düzenleyen Ayışığı81 - 07 Kas 2015 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dolven 6 saatten önce tekrar verebiliyor muyuz? En az kaç saat sonra verebiliyor ikinci dozu. 21.30 da vermiştim ama biraz önce yine uyandı ve ağladı ağrıyor diye zor uyuttum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dolven, bu kilo icin; gunde:3x1 olcek(5ml) dir yani, 8 saatte bir verilir. Iliadin'i fazladan verebilirsini.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Çok teşekkürler hocam. Gece bir daha anlamadı çok şükür iladın devam ediyorum. Böyle kulak ağrısı çok fazla olunca rahatlatmak için yapabileceğim ilave birsey var mı hocam? dün dolven verdim mesela 2sa sonra çok ağladı ağrıdan o durumda yapabileceğim birsey varmıydi rahatlatmak icin? Birdaha basıma gelirse diye soruyorum. normalde ağlayan bir çocuk değildir. Allah sizden razı olsun sizden öğrendiklerimiz olmasa o ağlamaya soluğu hastanede alırdık sonrası zaten malum...sizin sayenizde öğrendiklerimizin değeri hiç bir şeyle ölçülemez. Sizi çok seviyoruz.
Düzenleyen Ayışığı81 - 08 Kas 2015 Saat 12:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dediklerimi yapin, genede agri olursa, o kadarina katlanin... Emin olun, daha hayirlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|