|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2015 Saat 21:17 |
Hocam iyi akşamlar. 13 aylik oglum var.gecen cumartesi bi anda hicbiseyi yokken hablar tarzda oksurukle uyandi.nefes alamadi.hemen acile gittik.ventolin ve primocort ile birlikte hava verdiler fazlada ise yaramadi rahatlamdi fazla.sabah kalkti yine ayni sekilde olunca baska dr a goturduk.o da aksam yanlis tedavi yapmislar dedi.bacaktan decort isimli ilaci yapti.cocuk rahatladı. Fakat pesinden burun akintisi oksuruk ses kisikligi basladi.iki gundur de atesi cikiyo 38.5.az once yine yukseldi acile gittik. Dr bogazi kizarik gecenki hastalik hemen gitmez dedi.bacaktan ampisid ve prednol igne yapti.bi de ventolinprimocordd hava verdi. Bi de su ilaclari verdi.agumentin 600/42.9 mg zaditen pedifen rhinfant.kkullansammi hocam treddutte kaldim baska turlu gecmezmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "O baska doktor" bu isi bilen iyi bir doktor.. Dogrusunu yapmis, bu sayede, gelecek 2 geceyi rahat gecireceksiniz. O acildeki de, hicbir sey bilmeyen cahilin teki!!!
2- Siz resmen araniyorsunuz... Ne isiniz var acillerde!! 2-3 hafta kadar Grip arazlari devam edecek. Sakin verdikleri hicbir ilaci kullanmayin. Pulmicort kullandiklari icin, icindeki kortizon bagisikligi olumsuz etkiledigi icin, hastalik suresi uzayacak. |
|
![]() |
|
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AAntibiyotik kullanmazsa ilerler cigerlere iner dedi.hocam neden ates cikti peki.ates de bu hastaligin seyrimi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ventolin ve Pulmicort kullandiginiz icin atesi oldu. Antibiyotik gerekmez.
Diyelimki oldu!!!! Bakteriel bir hastalik bulasti!! O zamanda; agizda pis koku ve dil ustunde pas olur. O zaman Antibiyotik gerekir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2015 Saat 18:20 |
|
![]() |
|
Hocam cok tesekkur ederim cebaplariniz icin.hocam öksürüğü cok cogaldi dun geceki o ventolinden sonra.cocuk omaurik krizine giriyo resmen bugunden beri.balli limon veriyorum bi de burnunu acik tutuyorum baska ne uapabilirim hocam.
|
|
![]() |
|
Oksuruk krizi yazmak istedim yanlis cikmis yukarki yazimda yanlis anlasilmasin pardon
|
|
![]() |
|
Hocam sizin dediginiz gercekten cikti ah ben bu kafama yanayim.dun gece ventolini dayadi dr cocuga oksurmeyen cocuk daha nefes alamiyo oksurmekten cok Üzgünüm jocam.resmen ventolin alinca daha da fenalasti ne yapmaliuom bjocam.saatlerdir cocugun basinda nobetteyim ne kendi uyiyabiliyor ne de ben oksurik yuzunden.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'deki; Astim veya Bronsit salgini nasil olustu saniyorsunuz.... Sahtekarligin 3 safhasinda verilen ilaclarla, cocuklar hastanelik ediliyorlar.. O;"Sahtekarligin 3 hatta 4 safhasini " iyi ogrenin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|