|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2015 Saat 18:11 |
hocam oğlum 10 aylık yanağından boynuna doğru şişlik oluştu. doktor tahlil yapıldı usg çekildi. sonuçlkarını göderiyorum. tahlil sdonucunda antibiyotik yazdı. sonuçlarını değerlendirebilirmisiniz. iyi akşamlar.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diyeyim....
"Bu kadar cahillik ancak tahsil ile mumkundur!!" 1- WBC ve HGB: Degerleri 10 aylik bir cocuk icin normal sinirdadir.Kan sayiminda kullanilan Referans degerleri "ERISKIN" degerleridir, yasina uygun Referans araliklari kullanilmadigi icin, boyle salakca bir Tahlil sonucu ortaya cikiyor. O laboratuvar, ya cok cahil cocuklardaki farkli yaslardaki kan degerlerini bilmiyor, yada doktorla isbirligi yapan bir SAHTEKAR... LDH degeride yasina uygun, yuksek filan degil... <1 yas : 170-580 1-9 yas : 150-500 10-19 yas: 120-300 araligindadir.. Bu laboratuvara, bir haddini bildirin, yoksa pek cok ailenin basini yakacak... 2- Eli ile bile, bir Lenf bezini anlayabilmekten aciz bu doktora ne soylesem azdir. 3- Mevcut Lenf bezleri;1-2 hafta evvel gecirlmis bir Gripal enfeksiyonun sonucudur, atesi bile olmayan bir cocuga Antibiyotik verilmez. O lenf bezleri, yeni enfeksiyon almadiginda, kendiliginden kuculecekler. Hicbir ilaci kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Ara 2015 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam bişey sormak istiyorum bu lenfler ağrı yaparmı oğlum çok huzursuz keyfi yok ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117359 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aniden buyur ve bir gunde, yumurta cesametlerine gelirlerse, agri yaparlar. O zaman Antibiyotik tedavisi gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam dediğiniz gibi aniden büyüdü dokununca sert bir şekilde duruyo orda antibiyotik gerekli deyince doktorun verdiği antibiyotiği kullanmaya başladım 2 gündür oğlum 10 aylık 9 buçuk kilo agumantin 200 lük kullanmaya başladık uygunmudur başka bişey yapmam gerekirmi çok huysuz çünkü birde ne kadar sürer bu durum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam bugün kontrolümüz vardı doktor muayede daha büyümüş gibi dedi tekrar ultrasona gönderdi ultrason sonucu gönderemediğim için yazıyorum sağ üst servikal bölgede yaklaşık 37×17mm boyutunda orta kesimde hipo-anekoik kistik alanlar içeren lobule konturlu nodüler lezyon izlenmiştir (santralinde kistik değişimler gösteren lenfadenit? Boyunda abse formasyonu? Sonuç bu şşekilde hocam siz antibiyotik başlamak gerekiyo deyince çarşamba agumantine başladım bugün doktor iğne takviyesi yapalım dedi 3 tane novasef verdi bunu kullandıktan sonra küçülmezse içinin boşaltılması gerekir dedi hocam size sormadan bişey yapmak istemiyorum cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|