|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arascan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 11:51 |
Hocam, 4,5 yaşındaki 15 kg ağırlığında olan oğlum 3 gün önce 250'lik olandan yarım şişe (yaklaşık 50 ml) macrol antibiyotik içti. Durumu fark eder etmez önce kusturmaya çalıştım kusturamayınca da acile götürdüm. Orada doktor evvela zehir hattı gibi bir yere telefon açtı sonra da onların direktifleri doğrultusunda aktif karbon dedikleri kömür gibi bir şey içirdiler çocuğa. Mide yıkama olmadı. Gece de durumu takip edip sabah eve gönderdiler. Çocukta bir sıkıntı yok ama uzun vadede bir sorun olur mu, yapılanlar doğru muydu size de bir sormak istedim.
Teşekkürler. |
|
Her Şey Senin İçin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra!!! Degil 1 sise, 2 sise bile icse, hicbir sey olmaz.. Olsa-olsa alt tarafi ishal olur. Ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|