Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oğlumun gözünde leke
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOğlumun gözünde leke

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oğlumun gözünde leke
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2015 Saat 21:53
Hocam oğlum doğduğunda gözü maviydi birçok bebek gibi.Göz rengi koyulaşmaya başladığında gözünde böyle bir leke görmeye başladım.Gözün renkli kısmında farklı bir renk var. [img=http://m.YollaYap.com/ba3n/1450813642288.jpg">" border="">

Bu nedir hocam daha önce böyle birşeyle karşılaştınız mı?Yorumunuz benim için önemli teşekkürler
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2015 Saat 08:20
Oğlum 9 aylık son zamanlarda başını sağa sola doğru sallıyor.Oyun mu yapıyor başka bir problem mi anlayamadım.Ayrıca bende karşısında durur başımı sallarsam oda sallıyor.TV izletmiyorum bazı reklamları seviyor onlarda da başını salladığını farkettim.Bu bir sorun teşkil eder mi?
Oğlum anne karnında 17 haftalıkken koroid plexus denen kist oluşmuştu.22 haftada yok oldu.Bana hemen her çocukta gözlendiği 21-22 haftada kaybolacağı söylenmişti öyle oldu.Buna bağlı bişey gelişmiş olabilir mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 19:26
Gozun renkli kismi (iris)nda olan renk farkliliklari genetik olup,
bir anlamlari yoktur, bir zararlari da yoktur..
Kisa sureli TV seyretmesinde bir zarar olmaz.
Zararli olan; sabahtan aksama kadar; "Cizgi film" seyretmesi..
Anne karnindaki bazi farkli olusumlar, hastalik degildir..  Bunlarin bu sekilde, suistimal edilmesi, tekrar-tekrar tetkik yapilabilmesi icindir..
Yani anlayacaginiz; "Tamamen duygusal" dir...
Yukarı Dön
duruecem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duruecem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 08:40
Teşekkür ederim hocam hoşgeldiniz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.