|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 13:48 |
Mmerhabalar hocam oğlum 20 aylik 3-4 günlük bir grip durumu oldu.şuan öksürük ve tıkanıklık var.dün gece ağlayarak uyandı sağ kulağını tutuyordu acile goturduk.doktor sağ kulakta şişme var dedi.antibiyotik amoklavin.dolven ve kulak damlası otipax verdi.antibiyotik ve otipax vermedim.dolven ve illiadin damla kullandım.fakat önceki yazilarinizda eğer kulaktaki sıvı mikrop kapmışsa antibiyotik kullanılmalı demiştiniz.dün gece doktorda kulak ta şiş ve enfeksiyon var dedi.bu durumda antibiyotik gerekli mi?şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayin... Sakin antibiyotik kullanmayin. Tek basina; Iliadin damla yeterlidir. Hele kulak damlasi vermesi, tam bir sahtekar oldugunun gostergesidir. Bu konu ile ilgili yazilari mutlaka okuyun. Her seyi en bastan defalarca anlatamiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|