|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gldnt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 00:51 |
doktor bey merhaba,
tam 10 gündür sürekli forumu okuyorum. bi yandan lazım olabilecekleri ekran görüntüsü alıp kaydediyorum diğerlerini ezberlemeye çalışıyorum sonra hepsi birbirine karışıyor tabi :) bu lanet, güvenilmez sistem bizi buna nasıl mecbur edebilir, bunu hak edecek ne yaptık anlamıyorum gerçekten. kızımda 3 tane doğum lekesi var. biri koltuk altında sütlü kahve lekesi, biri sırtında hemanjiom, diğeri de göz kapağında dalgalı, belli belirsiz bi şekilde bir leke. bunların tek başınlarına problem olmadığını biliyorum ama üçü bir arada olduğunda problemli bir durum olur mu diye merak ediyorum? bir de biraz küçük doğdu bende gebelik şekeri vardı (sonrasında da kontrol et dediler ama pek ilgilenmedim açıkçası) müsaitseniz gelişimine bakmanızı rica ediyorum. 13.06.2015 / 2585 kg. (hst çıkışı: 2385) 46 cm. / baş ç. 34 19.06.2015 / 2550 kg. 14.07.2015 / 3830 kg. / 52 cm. / baş ç. 36,5 14.08.2015 / 4764 kg. / 55 cm. / baş ç. 38 14.09.2015 / 5318 kg. / 59,5 cm. / baş ç. 39,5 12.10.2015 / 5800 kg. / 62 cm. / baş ç. 40,5 13.11. 2015 / 6670 kg. / 63 cm. / baş ç. 43 cm 15.12.2015 / 7182 kg. / 66 cm. / baş ç. 43 cm toplamda belki 2 en fazla 3 ay emmiştir. (hastanedeki gerizekalı hemşire aç durmuyor deyip mama verdi bizi de çocuk aç psikolojisine soktu. sonrası da bizim hatamız tabi emip ağladıkça doymuyor diye biberonla devam edince bi süre sonra emmedi) sağarak veriyorum, günde 1 kere de mama alıyor sütüm yetmediği için. öğleden önce yediği kadar (bi kaç kaşık) yoğurt akşam üstü de sebze püresi veriyorum. son günlerde içtiği toplam süt 850lerde. kakası da genellikle yeşile yakın hep. fazla mı yiyiyor diyorum ama lıkır lıkır emerken de çekemiyorum biberonu :( dvit 3 kullanıyorum. demir verdim bir kaç kere çok rahatsız etti vermiyorum. sonra siizn söyledklerinizi okuyunca da rahatladım açıkçası ama düşük kilolu vs doğması sorun yaratır mı emin değilim. gereksiz yere kan tahlili de yaptırıp canını yakmak istemiyorum? ayrıca uzun bi süre bağırsakları çok rahatsız ediyordu sürekli ıkınıyordu uykusunda kaka tahlili yaptırdık özel bi laboratuvarda. Helmint ve H. yumurtası Görüldü çıktı. (ascaris lumbricoides yumurtaları görüldü yazıyor) calprotectin 1 doktorumuz inanmadı tahlile. anne sütü alan bebekte olmaz bu dedi ısrarla. ben n'apalım ne edelim yanlış bi şeymi yaptım biberondan mı falan diye darlayınca kadını isterseniz başka yerde tekrar yptırın ama olmaz dedi yine :) sonra yaptırmadık bi süre sonra da geçti zaten. sağlık ocağından da çocuk felci için ilave damla yapmak istediler bin kere aradılar ısrarla ona da gerek yok dedi ki siz de öyle diyorsunuz. ![]() ![]() bunlar da aşı kayıtları. bi eksik yoktur heralde aşılarında? kayıtların öenmli olduğunu söylemiştiniz. bu kadarı yeterli olur mu yoksa skt vs istemelimiyim? çok uzattım ne var ne yoksa yazdım herhalde :) şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asi kayitlarinda: (en az) - Tarih
- Marka olmasi yeterlidir. Kakanin yesil olmasi cok yedigini gosterir. Dogumda kilo acigi oldugundan, bu sekilde almasi normaldir, Sanci olmadigi surece, yesil kaka onemli degildir. O lekelerin, zerre onemleri yoktur. Boyu yetismis, Kilo da 300 gram eksik kalmis. Bu gidise, 8 ayda; 3.5 kilo doganlara yetisecek. Aynen devam.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Oca 2016 Saat 03:43 |
|
![]() |
|
gldnt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok rahatladım, çook teşekkür ederim.
kolay gelsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|