|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sirems ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 21:01 |
Hocam daha once kanli mukuslu kaka sikayetlerimizi yazmıştım asiri beslenmeden demistiniz. Kilo alimi hep sinirda gitti. Fakat memeye cok duskun olan kizim suanda 4.5 aylik meme grevinde. Uyku aralarinda ve hoplaya ziplaya anca emziroyorum. Emme sıklığı azalmasina ragmen kakada duzelme olmadi. Duzelmesinin bir zamani var midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanci olmuyorsa, kaka rengine kafanizi takmayin.
|
|
![]() |
|
sirems ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Renginden ote surekli kan gormek yıprattı beni hocam. Alerji ile iliskilendirince doktorlar yediğim ictigimden de bir sey anlamiyorum. O yuzden cok az emmeye basladi hala neden duzelmedi diye takıntı yaptım:(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilosuna bakin, hasta cocuk kilo alamaz.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4.5 aylik hocam. 20 günde 300 gr almis. Normal mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal... 6.7kg olmasi yeterlidir. Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|