Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - WBC düşüklüğü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumWBC düşüklüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aycakerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: WBC düşüklüğü
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 17:37
hocam merhaba,
Pazar gününden buyana 3.5 yaşındaki oğlum ateşli.38 lerde başlayan ateş 3. gün 40 a kadar çıktı dün bütün gün hapşurdu, geceden beri çok yoğun öksrüğü var. Doktora götürmedim. ve dünden beri bana da bulaştırdı. Ateşim 38-38.5 civarı düşmüyo ve bütün vücuduma iğneler batıyo gibi hissediyorum ve az bir öksürüğüm var ama ciddi anlamda göğsüm ağrıyor öksürken.. Sağlık ocağına gittim dünyanın ilacı antibiyotiğini yazdı bana.. Israrla kan tahlili istedim yapmak istemedi ve ben yaptırdım Sonuçta WBC 3.46, % mono 15.6, mono 0.54 çıktı. Doktor yanına gittim evet wbc düşük antibiyotiğe başla hemen dedi :)) Hocam wbc düşüklüğü ne anlama geliyor?? ne önerirsiniz (yaşım 30)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 19:44
WBC dusuklugu; Viral yani Gripal bir hastalik gecirdiginizi ve o aptal doktor'un da son derecede CAHIl
veya sahtekar oldugunu gosterir...
SAKIN; Antibiyotik baslamayin.
Yukarı Dön
aycakerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 20:36
onun ilaçlarını almadım onu kale bile almadım hocam zaten..hocam ağrıdan acıdan ölüyorum ateşim var ne kullanayım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 22:13
Parol Tablet 500 , en fazla: 3x2 tablet alabilirsiniz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.