|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seraym ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 14:18 |
Hocam merhaba,çocuğun tahililleri bu 2 gündür ateşli ilk gece 11 de başladı ateşi sabah 6 da düştü ,dün ise akşam üstü başladı bu ssate kadar 39.5 hiç bir şey vermedim dr. a götürdüm wbc sine baktırayım diye dr. bu sonuçlara göre crp si yükselmeye başlamış dedi ve calpol ,pedifen ,klamoks,butamcod ve burun spreyi verdi. A önce pedifen şuruptan verdim ateşi düşsünde bir şeyler yesin diye birde gece 4 te ve az önce kustu ateş düşürücü şurup vermeden önce .Hocam çocuk 5 yaşında 23.3 kilo ve erkek. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Bu arada öksürük yok, burun tıkalı ama burun akıntısı yok,bademcikler şişmemiş,sadece biraz ağız kokusu ve tahriş ağız kokusu açlıktan da olabilir ama midem ağrıyor diyor sanki birazada iasali var gibi sık sık çıkmıyor ama cıvık yapıyor.
|
|
![]() |
|
seraym ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tahilleri şöyle
WBC 6.09 RBC 4,81 HGB 11.1 HCT 33,43 MCV 69 MCH 23.3 MCHC 33,6 RDW 20,8 PLT 266 MPV 7,4 LYM 1,73 GRA 67.7 MID 3.9 LYM 28.3 GRA 4.13 PCT 0.2 PDW 31,2 CRP 13 hOCAM TAHİLİLERİ BÖYLE NASIL BİR YOL İZLEMELİYİZ AYRICA KANSIZ DEĞİ DEĞİLMİ |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor musvettesi, ya cok cahil, yada sahtekarin onde gideni.. WBC:6.09'a asla Antibiyotik verilmez..... CRP yasina gore normal, ve ASLA, bir tek CRP degerine bakilara, Antibiyotik verilmez.. \ Bu sahtekarligi dunya'da bir tek Turk doktorlari yaparlar. Cocugunuz Grip geciriyor, sakin antibiyotik kullanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|