|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beren43 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2016 Saat 16:13 |
Merhaba doktor bey,
Kızım 1 yaşında 9,600 gr 74 cm boy.hafif öksürürken 1 yaş aşılarını olduk.akşamına ateşlendi burnu akmaya başladı.sadece paranox fitil verdim. Pazartesiden beri çok huzursuz emekten başka hiç bir şey yemiyor.ateşi 38,5 üstüne çıkmadı.bu gün doktora gittik.hastayken aşımı yaptırılır diye çıkıştı bana.horıltı var ventolin mukoral 2x1/2,profenid 4x1 verdi ben sizi takip ediyorum ilaç kullanmak istemiyorum lütfen bana bilgi verin.serum fizyolojik coldmix kullanıyorum.öksürüyor ama ballı limon yemiyor.aynı şeyleri sormuş olabilirim affedin ama anne yüreği. Size sormadan edemiyorum.şimdiden teşekkürler.cevabınızı bekliyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hasta iken ASI YAPILIR.... Bu yalan; sirf hastalar sonra bir daha asi icin gelsinler, asi icin bir daha muayene olup, para odesinler diye soylenir..
2- Asi atesi, 1 gun surer... Tesadufen, 1 hafta once almis oldugu Grip virusu o gun hastalik yapmis olabilir ve hic kimse boyle bir sey olabilecegini onceden soyleyemez.. 3- Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Boyle aptal doktorlari da nereden bulursunuzki!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|