|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 13:06 |
Sayin doktorum daha önce yazmıştım size kızımın geniz akıntısı işitme ve horlama şikayeti vardı doktor kulakta sıvı birikmesi var demişti bir sürü ilaç yazdı hiçbirini kullanmadım tavsiyeniz üzere iliadin damla kullandım 3 gün sonra coldmix s.fizy. devam ettim şu an yine iliadin başladım, akıntı ve agir isitme sorunumuz buyuk olcude halloldu,ancak horlama ağzı açık uyuma artarak devam ediyor geceleri bogulurcasina horluyor uyku apnesinden bile supheleniyorum çünkü horlarken arada nefesi kesiliyor,gün boyu oynarken bile nefesi kesiliyor sanki hep ağzından nefes alıyor, yemek yerken bile nefessiz kalıyor hep ağzından nefes alıyor. sorum bu durum geçici mi yoksa burnu açık olduğu halde ağızdan nefes almak alışkanlık olabilir mi yapabileceğim başka bir şey var mı? Bu arada doktor kontrolünde kulakta sıvı da azalma olduğunu tedaviye devam edeceğimizi olumlu yanıt alamazsak horlama sürerse genizeti ameliyatı yapacağını soyledi (verdiği ilaçları hiç kullanmadım ameliyat keklemesini de dinlemedim bile sadece tabi deyip gectim)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilaclari kullansa idiniz, tamda ameliyatlik tablo olusurdu... Hayret etmistir!! Horlama icin; YAN yatirin. Bir muddet sonra duzelecek. Geniz eti ameliyati ha!!! Tabii canim, tabii. Optum!!
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim doktor bey,inanın sırf ilaçları kullanmadığım halde ne diyecek diye merak ettiğimden götürdüm kontrole.nasılda telaşlandırmıştı beni ameliyat deyince,Allahtan benzer durumlara yanıtlarınızdan ve size bizzat danışmamdan sonra hiçbir ilacı almadım,yalnız önce gaza gelip Yazılan ilaçları alıyorum sonra size danışıp hemen bir kenara atıyorum inanın bu şekilde hiç Açılmamış yığınla ilaç var evimde:) sayenizde bugüne kadar hiçbirine Muhtaç olmadan geldik,kızımda ilaç heves oldu artık anne ateşim var bana şurup ver diye yalvarıyor :) (çok şükür gayet sağlıklıyız hastalıkları ateşi bile kolayca ilaçsız atlatıyoruz varolun doktor bey)
Yan yatırma konusuna dikkat ediyorum sürekli uyanıp kontrol ediyorum inşallah Dediğiniz gibi geçecek,ben de hamileyim 8aylık,uyku sorunu yaşıyorum Kızımın bu durumu da iyice uykularımı kaçırıyor üzülüyorum kafaya takıyorum uyuyamadığını görünce. Bu arada doktorum erkek bebek bekliyoruz 2-3 aylıkken Sünnet düşünüyordum bugün bu konudaki yazılarınızı okudum tavsiye etmemişsiniz,bilgilendik bu konuda da çok Sağolun. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya dogar dogmaz, ilk 3 gun icinde yaptirin, yada, 7-9 yaslar arasinda yaptirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|