|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2016 Saat 18:27 |
Fucidin'de ayni isi gorur.
|
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bizde de böyle bir pişik var.Bir tane sivilce gördüm pişikte. evde fucidin var thiociline in işlevini yerine getirir mi?Yoksa thiociline aldırayım mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118069 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O deri de; Kimyasal yanik olusmus. O yanik deri dokulecek ve alttan yeni guzel deri gelecek. Sabir.. Krem'e devam edin. Kabarmasi, alttan yeni derinin geldiginin isretidir. Korumazsaniz, yeni deri de yanar ve iyilesme olusmaz. Mikrop kaparsa, ufak sivilceler goreceksiniz, oyle olursa, krem'e ilavaten gunde 2x1 Thiocillin pomat surun.. Simdi degil..
|
|
![]() |
|
Htcdgn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
Hocam 4 gundur kullaniyorum dediginiz kremi ama hala gecmedi sivilce ve kizariklik ne yapmam lazim surekli suyla yikiyorum gecsin diye ama hala devam ediyor
|
|
![]() |
|
Htcdgn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef...
Allerji mi dediler??? Derler.. Turk doktorlari artik her bir halta Allerji diyorlar.. Gene bir sey olursa, bana sorun. |
|
![]() |
|
Hocam size tekrar tekrar tesekkur ederimmm verdiginiz kremi 3 kez kulllandim kirmiziliklar gecti sivilceler az kaldi gecmek uzere sizden bisey rica etsem ben avrupa yakasinda oturuyorum unlu bi dr gidiyorum ama bu pisik icin gittigimde alerji dedi ve cildiyeye gonderdi hic alakasi yokmus yani guvenim kalmadi sizin tanidiginiz iyi bi doktor varmi tavsiye edebileceginiz siz keske burada olsaydinizz
![]() |
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
sağolun hocam cevap verdiğiniz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|