|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2016 Saat 17:54 |
merhaba hocam;
7 yasındakı kızım gectıgımız carsamba gunu ateslendı..39 a kadar cıktı 1 kere ateş dusurucu verdım..suan hala tam dusmedı 37.5 cıvarında ama ateş dusurucu vermıyorum..balgamlı oksuruk başladı..sızden bıldıklerımı uyguluyorum.. 2 yasındakı oğlum ıse ıkı gun once sabah gozlerını çapaktan açamaz sekılde uyandı..gözlerının ıcı kıpkırmızı.. çocuk dr una goturdum..stafıne goz ılacı verdı..ıkı gundur suruyorum hala goz bebegınde yesıl çapak var ve ıcı kırmızımsı.. kızımın gözünde çapak yok ama kırmızı damar çatlakları var.. bugun aksam uzerı oğlumda ateslendı..38 derece suan.. ıkı kardesın goz ve ateş durumları bırbırıyle ılgılımı? kızımda once ateş sonra goz,oglumda once goz sonra ateş.. nasıl bır yol ızlemelıyım.. teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birbirlerine bulastirmislar., Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ateş ıcın eskı maıllerı okudum fakat göz ıcın ne yapmalıyım..dr un verdıgı ılaca(stafıne) mı devam edeyım(2 gundur hala yesıl akıntı ve çapak var) sız bır ılac onerırmısınız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once; Iliadin burun damlasi: gunde2x2'ser damla damlatin. arkasindan masaj yapin ve Tobresed goz damlasi:4x1 her iki goze damlatin, teferruatini okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|