Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GRİP
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGRİP

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysenkostak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysenkostak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: GRİP
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 22:33
Kadir bey merhaba.oğlum 5 yaşında.geçtiğimiz pazar akşamından beri ara ara en fazla 38 e çıkan bi ateşi var.burun akıntısı öksürük grip yani kısaca.ben hiç ilaç vermedim ama çok uzun sürdü.ve hala ateş oluyo halsiz.dün çok öksürürken bi kere kustu sadece.bugün öksürüğü sanki biraz hafifledi ama halsizliği devam ediyo. dün sağlık ocağına götürdüm kan tahliline gerek yok dedi.klasik grip ilaçlarını verdi (calpol asist) almadım tabi..dili beyaz ama ağzında bugün koku var..yani antibiyotiklik bi durummu var acaba.. fotoğrafını gönderiyorum size..cevabınız için şimdiden teşekkürler.[/IMG]
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 05:11
Bogazi gorulmuyor. Eger, bogazi da kirmizi ise, antibiyotik baslayin.
Aug..in400, gunde 2x1 olcek(5ml) verin. 5gun
Yukarı Dön
aysenkostak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysenkostak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 17:47
kadir bey boğazında kızarıklık yok..şikayetide yok zaten boğazla ilgili.birde sağlık ocağındaki doktorda baktı boğazı temiz dedi.dün gece ateşi vardı ağzında koku da vardı.bugün daha iyi ateşi yok..bu gecece bakıyım o zaman yine düzelme olmazsa yarın antibiyotik başlayalımmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 21:26
Kizariklik yoksa, Grip demektir; 4-5 gun zaten atesi olacak.
Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.