|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sibelgurgen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sibelgurgen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2016 Saat 15:14 |
Hocam merhaba iyi gunler.10 aylik kizim 3 gun once ateslendi doktora gittik.idrar tahlili istedi.tahlil sonucunda 12-15 lokosit 2-3 eritrosit cikti..kulakta sivi oldugunu soyledi doktorumuz.3 gun boyunca calpol dolven donusumlu kullandik.bu surecte kultur sonucunu bekledik antibiyotik icin.kulturde bakteri uremedi.3. Gun sonunda ates dustu.fakat kizim yemek yemede zorlaniyo.bogazinda beyazliklar oldugunu soyledi doktorumuz.sadece agri icin sabah aksam calpol verdi.idrarda lokosit ciktigi fakat ureme olmadigi icin tekrar idrar tahlili istedi.tekrar lokosit cikarsa antibiyotik kullaniriz dedi.sizce kullanmali miyim?wbc 4.5 lym 1.9 crp 2.24 tesekkur ederim.bugun idear tahlilinde nitrit yine negatif bol lokosit cikti.bu arada kizimda vakinal akinti bar
|
|
![]() |
|
Sibelgurgen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sibelgurgen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hala antibiyotik baslamadim.sizin yazilarinizdan okudugum kadariyla aicak sabunlu suyla yikama yapiyorum.degerli cevabinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yani, artik bunlar resmen sacmalamaya basladilar... Ne yani? Hic Lokosit gorulmeyen idrarmi varmis... Sahtekarlar oyle bir tezgah kurmuslarki; ortaklasa calistiklari Laboratuvar, hic gormese bile, 2-3 Lokosit var diye yazar.. Inanmazsaniz, cocugun idrari diye; "Idrar gorunumunde", cay-su karismi gonderin, onda bile gorurler.. "Kulak ta sivi olmasi"
, ayri sahtekarlik.... Oyle bir sey olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikar.. Sakin bu sahtekarin, semtine bile ugramayin.. Cocuk; GRIP geciriyor... WBC:
4.5 ve hala antibiyotik veriyor.. Ne diyeyim!!! Memleketin civisi cikti. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. IYE filan yok, k.cindan uydurmus.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sibelgurgen
Hocam cok tesekkur ederim.peki kizimdaki vajinal akinti durumu normal misir yesile donuk renkte
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sibelgurgen
Hocam bu arada 10 subatta kizim yine ateslenmisti o zaman ates 39,6 ya kadar cikti crp 2 lenfosit 2.24 monosit 1.78 cikmisti.acaba bu ates kroniklesiyo olabilir mi ? Bir de gercekten idrarda diger parametreler degismeden bol lokosit cikar mi cikarsa da anlam ofade eder mi cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vaginal akinti baska sey, IYE baska seydir... Akinti olan cocukta, idrar tahlili yapilmaz... Ayni; adet goren kadinda, idrar tahlili yapmaya benzer.. Tabii, niyet kotu olunca, her seyi yapiyorlar. Alt kismini temiz tutun, onden arkaya dogru kakayi silin ve oturma banyolarina devam edin. Merak etmeyin, IYE filan yok.. IYE ilgili yazdiklarimi okuyun, o "anlamlari" 100 kere anlattim... CRP ile hic ugrasmayin.. Her enfeksiyonda, yukselmedigi gibi, enfeksiyon harici durumlarda da, yuksek cikar. Su eski yazilari bir okusaniz, goreceksiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sibelgurgen
Cok tesekkur ederim hocam.emin olun yazilarinizin cogunu okumaya gayret ediyorum fakat yeni uye oldugum icin hepsine hakim olamadim.tekrar cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sibelgurgen
Hocam merhaba dediginiz sekilde oturtma banyolarina devam ettim ve tekrar tahlil verdim.bu sefer nitrit poZitif her sahada 8-10 lokosit 1-2 eritrosit bol basil ve 5-6 epitel.gorunum berrak.yorumunuz nedir hocam cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|