|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2016 Saat 23:12 |
Sayin hocam daha önceleri de yazdım size ancak yine rahatsız edicem inanin psikolojim bozuldu artik ne yaptımsa kizimin burun tıkanıklığı ve horlamasi geçmedi, abartısiz 3-4 ay oldu ara ara iliadin damla ve serum fiz. Coldmix kullanıyorum, olmuyor bir türlü açılmıyor. Acaba alerjik bir durum mu doktor bey ne olur bir yol gösterin çok çaresizm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden, bundan daha fazla yardimda bulunamiyorum...
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyice ümitsizliğe kapıldım simdi,peki bu durumu (burun tıkanıklığı horlama)başka rahatsızlıklara neden olur mu mesela kalp rahatsızlığı ya da gelişim bozukluğu çünkü çok zayıf aynı zamanda 26 aylık kız 92 cm boyu kilosu 11,ama bu sıkıntı haricinde çok sağlıklı ve hareketli bir cocuk.nasil bir yol önerirsiniz peki KBB uzmanına götürdüm yazmadıgi ilaç kalmadı hiçbirini kullanmadım guvenecegim bir doktor da yokki götüreyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
7cm boy fazlasi oldugu icin, zayif gorunuyor. Bu yaza kadar sabirli olun, yazinda bol denize sokun.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam endiselenmeme gerek yok değil mi?bu kadar uzun sürmesi olabilecek bir durum sonucunu çıkarıyorum.hocam bir sıkıntımız da 26 aylık oldu Tüm dişleri de çıktı ama hala ağzında salya akması sıkıntısı var acaba burun tikanikligindan mi kaynaklı yoksa parazit olabilir mi?hiç tahlil yaptırmak buna yönelik.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Esas muhim olan; kilodan ziyade, BOY'dur... Kiloyu her yasta alir ama, boy; belirli bir surede ne alirsa o olarak kalir.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|