Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmek bilmedi(burun tıkanıklığı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmek bilmedi(burun tıkanıklığı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geçmek bilmedi(burun tıkanıklığı)
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2016 Saat 23:12
Sayin hocam daha önceleri de yazdım size ancak yine rahatsız edicem inanin psikolojim bozuldu artik ne yaptımsa kizimin burun tıkanıklığı ve horlamasi geçmedi, abartısiz 3-4 ay oldu ara ara iliadin damla ve serum fiz. Coldmix kullanıyorum, olmuyor bir türlü açılmıyor. Acaba alerjik bir durum mu doktor bey ne olur bir yol gösterin çok çaresizm 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 05:02
Gormeden, bundan daha fazla yardimda bulunamiyorum...
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 21:29
Hocam iyice ümitsizliğe kapıldım simdi,peki bu durumu (burun tıkanıklığı horlama)başka rahatsızlıklara neden olur mu mesela kalp rahatsızlığı ya da gelişim bozukluğu çünkü çok zayıf aynı zamanda 26 aylık kız  92 cm boyu kilosu 11,ama bu sıkıntı haricinde çok sağlıklı ve hareketli bir cocuk.nasil bir yol önerirsiniz peki KBB uzmanına götürdüm yazmadıgi ilaç kalmadı hiçbirini kullanmadım guvenecegim bir doktor da yokki götüreyim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2016 Saat 22:48
7cm boy fazlasi oldugu icin, zayif gorunuyor.
Bu yaza kadar sabirli olun, yazinda bol denize sokun.
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2016 Saat 00:01
Teşekkür ederim hocam endiselenmeme gerek yok değil mi?bu kadar uzun sürmesi olabilecek bir durum sonucunu çıkarıyorum.hocam bir sıkıntımız da 26 aylık oldu Tüm dişleri de çıktı ama hala ağzında salya akması sıkıntısı var acaba burun tikanikligindan mi kaynaklı yoksa parazit olabilir mi?hiç tahlil yaptırmak buna yönelik. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2016 Saat 07:08
Esas muhim olan; kilodan ziyade, BOY'dur... Kiloyu her yasta alir ama, boy; belirli bir surede ne alirsa o
olarak kalir.
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 22:28
Çok teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.