|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2016 Saat 22:07 |
mrhb hocam,kızım ıcın yazıyorum daha oncede bu konuda yazmıstım sıze biliyorum verecegınız cevapları tahmin edebiliyorum ama sabrım tükendi artık.kızım 4.5yasında.
okula basladı 1ay sonra basladı oksuruk dediklerinizi harfiyen uyguladım her zaman kimi arttı kimi azaldı oksurugu burun akıntısı aynı sekılde.ama su son bı aydır yarı tatılden sonra cok kötü baigamlı oksurugu var burun akıntısıda 10gundur yeşil veya saydam olarak vardı.ozellikle sabahları cok fena köh köh durmadan 1saat kadar oksuruyor 1 2dk arayla. bugun dr goturdum cigerlerini dinledi ses var alerjik bronsit dedı.bal verme balgam yapar.oksurugunu duyduktan sonra size göre balgam bu ama balgamlı değil oksurugu alerjiden dolayı boyle oksuruyor.okulada gidiyor surekli mikrop kapa kapa oksuruk gecmez balgam uretımı yapar vucut dıyerek alerji ilacları yazdı ama almadım size sonuna kadar guvenıyorum hocam. su dkdan yarım saat kadar once programda dr alerji tedavi edilmeli öksürük uzun surerse tedavı edilmeli gibi. kadın telde kız cocugundan bahsettı 2 yasından beri alerji ilacları kullanıyormus su an 9yasındaymıs 6 7yasına kadar gecer dedı drlar ama gecmedı dıye soyluyordu. hocam cevabınız ıcın gercekten cok tesekkur ederım cok üzülüyorum bu konuda oksuruk tablonuza bakıyorum hiçbirine uymuyor balgamlı öksürük ve ses var cıgerlerınde dinledıgınde duyuluyor.keyfi yemesi içmesi yerınde cok şükür. hocam birde biliyorsanız lütfen bir dr önerin beylikdüzü esenyurt avcılar sabırsızlıkla bekliyorum cevabınızı
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nisam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde okul doneminde kkk asisi yapacaklardi hastayken yapilmazmis diye okumustum nette o yuzden yaptirmadim yaz aylarinda yaptirsam olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Allerji ile yakindan uzaktan hicbir alakasi yok.. Biliyorsunuz; Turk doktorlarina gore butun oksurukler; ya allerjik yada Astimdir.. 2- Bir cocuk; 2 yasindan itibaren devamli; Allerji ilaclari
icerse, tabiiki, oksurugu gecmez.. Demekki allerji ile hicbir alakasi yokmus..
Her oksuruge; Allerji denilmesinin acisini ve sonuclarini Turk halki bedel odeyerek ogrenecek.. 3- Atesli hastalik esnasinda bile asilar yapilabilir... Soylenenler tamamen uydurmadir... Maksat, hasta iki defa gelsin, iki defa muayene ucreti odesin. Asi ates yapacaksa, her durumda yapar, ve 1 gunden de uzun surmez. Artik eskisi gibi degil... Eskiden, Hifsissihha'nin urettigi, "Formaldehitli" asilar yapilirdi, o yuzden de 1 gun asi tatili verilirdi.. Ataturk oldukten sonra, Ankara'daki, asi uretim merkezine, bir tek tugla bile ilave edilmemis, basina hep isten anlamayan, politikacilar getirilerek, Turkiye'de, asi muessesinin koku kazinmistir.. Bunun sucu; basta CHP, ondan sonra gelen butun partilerindir. Sikiyorsa, ayni Asi uretimini simdi yapsinlar da gorelim...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2016 Saat 19:13 |
|
![]() |
|
Hocam mrhb
Cok kararsiz kaldim korkuyorumda eski mailleride okuyorum surekli ama yardimci olun lütfen. Bugun dra goturdum nisayi boy 110 kilo20. Grip geciriyo ama ilerlemis cigerleri dolmus bronsiolit dedi.ventolin gunde 4defa pulmikort sabah aksam verdi. Bunlarla daha kotu olmazmi dedigimde akinti cok koyu havayla rahatlatcaz dedi vermezsen bronsit olur dedi.ama okuduklarima gore onermemissiniz bu tur ilaclari.eğer teshis dogruysa yapabilirim hocam korkuyorum gercekten. Dun gece ilk defa bu zamana kadar boyle olmamisti oksurmekten nefes alamadi 4 5sn kadardi sanki.oksurmekten nefes almaya firsat olmadi.bu sekil tikanmalar olursa diye daha kotuye gidermi diye korkuyorum.birsey soyleyin hocam lutfen. Cok sagolun.
|
|
![]() |
|
Yazmayi unutmuşum cok pardon 4yasi 9ay gecti.oksurugu balgamli.ates olcmuyorum ama oluyor azda olsa.haftadir bu sekilde burnuda yesil akiyo sf yapiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin inanmayin... O ilaclar; ASTIM ilaclaridir, ASLA enfeksiyonlarda verilemez.... Sahtekar, sirf sizi 3-5 gunluk sahte iyilik hali ile kandirip, hastaligin surumcemede kalmasini saglayacak..
Okuyun.. Sahtekarligin:2.Safha ilaclaridir.. Zaten Gribin sonuna gelmissiniz. Sicak su buhari uygulayin, ve yastigini yukseltin..
|
|
![]() |
|
Cok tesekkurederim hocam ALLAH razi olsun sizden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|