Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - havalemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhavalemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: havalemi
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 23:33
merhaba hocam, oglum 1 yasinda
haftalardir evimize giren virusle savasiyoruz  butun aile fertleri
bu sefer sira kuçuk oglumdaydi sabah uyandigindan beri ateis vardi,mudahale etmedim
çok yorgun be halsizdi aksama ates dusurucu vereyim tam uyusun dinlensin sabaha kdr diye dusunurken
aksam 17 de tavana bakip titremeye absladi, dudaklari morardi , agzindan çok kuçuk damlaciklar halinde kopukler çikdi
saate bkmadim uç bes dk surdu
hastaneye gittik dr anlattiklarima havale deil dedi , yaklasik olarak sizin dediklerinizi soyledi
 onemsiz dedi atesden kaynaklandigi için
turkçesi titreme gibi bisey  frisson dedi yasadigimiza ..  ( fransadayiz )

en son 39.7 gormustum ben , zaten yuksek olan ates neden bize bunu yaptiki :(
biliyorum siz normal ve onemsiz bisey oldugunu savunuyorsunuz ama anne yuregi iste çok korkdum bi yanda

bu arada oglum iyi biseyi yok sadece çok asiri yorgun :(

simdi bu havale miydi deilmiydi,eger oylese bundan sonra nasil davranmalyim ,
 havale riskimiz 6 yasina kdr devammi edicek:(

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2016 Saat 23:51
bu arada atesin sebebi farenjit + bronjit dedi dr, burnundan goguslerine kdr dolu dedi:(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2016 Saat 18:52
Atese bagli havale gecirmis, hicbir sey yapilmaz..
Ilk sayfada; YAZARLAR kisminda, benim makalelerim arasinda, ates ile ilgili makaleleri okuyun.
Hicbir sey yapmaniz gerekmiyor.
Kan sayimi yapildi ise; Lokosit(WBC) degerine bakin; 17'den yuksek oldugunda, Antibiyotik gerekebilir.
Ayrica; antibiyotik gereken durumlarda; agizda pis bir koku ve dil ustunde kalin bir pas tabakasi olur.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2016 Saat 19:24
tesekkurler hocam
yapilmadi hiçbisey,kan tahlilide yapilmadi bakan dr viral dedi
sadece agri kesici yazip gonderdi,1 hafta surer çocugun hali dedi
atesden kormayan ben panik oldum havaleyi gorunce ,hepde okudum sizde ama yasamak farkli oluyormus:(
bugun de takip eden çocuk doktoruna goturdum
havaleden korkup çocugu hastenelik ettigim için guldu bana
biz anneler için kabus olan bu havale  doktorlar için bisey demek deilmis iki gundur bunu anladim
insallah tekrarlamaz diyorum yinede tekrarlarsa daha sakin olmaya çalisicam ...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119225
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2016 Saat 07:02
Ates ile ilgili, makale  listesinin, en altinda, Ates ile ilgili olan makalemi okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.